Skip to the content
Manyleaves

PLANLÆG DIT BESØG

Lad os hjælpe dig, så dit besøg i Fårup Sommerland bliver endnu sjovere! Vidste du, at du med Fårups smarte app kan se ventetiden på de store forlystelser og få et kort over forlystelsesparken direkte ned på din mobil? Der er gratis Wi-FI i parken, og i højsæsonen er der normalt færrest gæster i parken mandag, fredag og søndag.

Forest

Ridetur i december

I december har du også mulighed for at tage på en hyggelig ridetur gennem skoven, terrænet og den smukke natur omkring Fårup. Så kom og få en ridetur på vores rolige islandske heste i alle weekender, samt dagene hen over julen. 

Kan du komme i tanke om en hyggeligere juleaktivitet med familien? 

Stars

HOLD FEST I FÅRUP

Har du lyst til at holde din næste fest på en lidt anderledes måde - blandt rutsjebaner og sjove attraktioner i Fårup?

Uanset om det er den kommende konfirmation, din 60 års fødselsdag eller festen for alle kollegaerne, så har vi rammerne til at skabe den fest, du drømmer om.

Rollercoaster
Food (1)

Masser af lækre spisesteder

Store oplevelser giver en stor appetit. Og bare fordi vi bor i en skov, behøver du altså ikke nøjes med nødder og bær. Det er nemlig vigtigt for os, at måltidet også bliver en fornøjelse for hele familien, og derfor finder du rundt omkring i parken et væld af muligheder for at fylde maven med et godt måltid mad.

PRAKTISKE INFORMATIONER

PRAKTISKE INFORMATIONER

Planlæg dit besøg i Fårup Sommerland

HANDICAPPOLITIK

Læs mere om Fårups handicappolitik

ÅBNINGSTIDER

Se parkens åbningstider