Skip to the content
Manyleaves

PLANLÆG DIT BESØG

Lad os hjælpe dig, så dit besøg i Fårup Sommerland bliver endnu sjovere! Vidste du, at du med Fårups smarte app kan se ventetiden på de store forlystelser og få et kort over forlystelsesparken direkte ned på din mobil? Der er gratis Wi-FI i parken, og i højsæsonen er der normalt færrest gæster i parken mandag, fredag og søndag.

Food (1)

Masser af lækre spisesteder

Store oplevelser giver en stor appetit. Og bare fordi vi bor i en skov, behøver du altså ikke nøjes med nødder og bær. Det er nemlig vigtigt for os, at måltidet også bliver en fornøjelse for hele familien, og derfor finder du rundt omkring i parken et væld af muligheder for at fylde maven med et godt måltid mad.

Du skal fremvise et gyldigt coronapas, hvis du ønsker at sidde indenfor at spise. Du er altid velkommen til at bestille din mad indenfor - for derefter af sætte dig ud og nyde den. Dette kræver ikke coronapas.  

Leaves More

Køb et Efterårsferiekort

Vi elsker at få besøg og med et Efterårsferiekort kan du komme i parken alle dage i efterårsferien fra d. 16. - 24. oktober 2021 for kun kr. 374,-

Høstfesten i Fårup Sommerland er altid noget særligt. Men i år bliver den endnu mere speciel og magisk, da du kan opleve 'Lysfald' i Fårup Sommerland i efterårsferien. 'Lysfald' bliver en kæmpe begivenhed, hvor  tænder op for tusindvis af lamper.

SLUT MED CORONARESTRIKTIONER

Et sjovt og sikkert besøg for alle! 
Det er ikke længere nødvendigt at vise coronapas i Fårup. For at du kan føle dig helt tryg til dit besøg, har vi samlet de hyppigste spørgsmål og svar her. 

Rollercoaster

PRAKTISKE INFORMATIONER

PRAKTISKE INFORMATIONER

Planlæg dit besøg i Fårup Sommerland

HANDICAPPOLITIK

Læs mere om Fårups handicappolitik

ÅBNINGSTIDER

Se parkens åbningstider

Manyleaves

Ridetur i naturen

Kom med på en skøn ridetur gennem skoven, naturen og terrænet omkring Fårup. Vi tilbyder forskellige rideture, som passer til både erfarne og let øvede ryttere. Prøv eksempelvis en sjov tur i terræn eller en rolig træktur.

Stars

HOLD FEST I FÅRUP

Har du lyst til at holde din næste fest på en lidt anderledes måde - blandt rutsjebaner og sjove attraktioner i Fårup?

Uanset om det er den kommende konfirmation, din 60 års fødselsdag eller festen for alle kollegaerne, så har vi rammerne til at skabe den fest, du drømmer om.