1.24.0.10175
Skip to the content

Værelsestyper

På Hotel Fårup har du mulighed for at vælge et standard familieværelse, et familieværelse med udsigt eller vores helt nye familiesuite. Alle vores værelser er temaværelser - hvor skovtemaet er trukket med ind på værelserne og har enten privat terrasse eller altan. 

Nye suiter

I 2019 har vi fået to flotte nye suiter på Hotel Fårup!
Der er tale om to lyse suiter i lækre kvalitetsmaterialer med opdelte soverum – tiltænkt en eventuel forældre- og børneafdeling, samt en lille hyggelig opholdsstue. Der er desuden mulighed for to ekstra opredninger på en sovesofa, således der i alt bliver seks sovepladser. Det hele er snedkermøbler og specialdesignet til suiterne, så I kan godt glæde jer til nogle super lækre suiter, hvis du skal overnatte her. Begge suiter er ca. 42 kvm plus en lille gang. 

 

Familieværelse med udsigt

Alle familieværelser med udsigt har hotellets bedste udsigt over søen, Orkanen og Falken. Værelserne er 24 kvm og er indrettet med en dobbeltseng samt en integreret børnekøjeseng. Værelserne er velegnet til fire personer (to børn og to voksne). Der er mulighed for en ekstra opredning. 

Stort familieværelse med udsigt

Det er også muligt at booke et stort familieværelse med udsigt over søen. På disse værelser er der mulighed for to opredninger, således at der er plads til totalt seks personer. Dobbeltsengen og køjesengen er adskilt af en skillevæg. Værelserne er i alt 31 kvm. 

Standard famileværelse

Alle standard familieværelser har udsigt til Hotel Fårups helt egen skov. Familieværelserne mod skoven er indrettet med en dobbeltseng og en integreret børnekøjeseng og er velegnet til fire personer (to børn og to voksne). Der er imidlertid mulighed for en ekstra opredning. Værelserne er 24 kvm. 


Stort standard familieværelse

Det er også muligt at booke et stort standard familieværelse med udsigt mod skoven. På disse værelser er der mulighed for to opredninger, således at der er er plads til totalt seks personer. Dobbeltsengen og køjesengen er adskilt af en skillevæg. Værelserne er i alt 31 kvm. 

Check ind: fra kl. 14:00. I er selvfølgelig velkommen allerede fra kl. 10, hvor Fårup Sommerland åbner. Bagage kan opbevares på hotellet.

Check ud: kl. 10:00. I må selvfølgelig bruge Fårup Sommerland hele dagen.

Book overnatning på Hotel Fårup

Hotel Fårup er børnevenlige og lægger op til leg og hygge i ren skovstemning. Hotellet er i 2019 kåret til Danmarks 4. bedste hotel i - det er verdens største rejsehjemmeside TripAdvisor, der står bag kåringen.

Download vores nye app

Vi har netop lanceret en splinterny app, som gør det nemmere at være gæst i parken. Som noget helt nyt kan du nemlig købe og håndtere sæsonkort samt billetter til Fårup i en app på din telefon. Derudover kan du få køtider, kort over parken og meget mere direkte på din telefon.