1.8.0.4369
Skip to the content

Priser for overnatning på Hotel Fårup

Herunder ses en priskalender for overnatning på Hotel Fårup. Se også parkens åbningstider her
Følgende priser er værelsespriser pr. nat i danske kroner i sæson 2019. Bemærk entré til parken er ikke inkluderet i nedenstående værelses-priser. 

Bemærk 

Tallene i parentes i ovenstående skema markerer antal mulige ekstra opredninger. Ekstra opredninger til personer over 2 år koster 250 kr. pr. person. Priseksempel med én ekstra opredning på: Standard familieværelse for 4+1 i lavsæson koster 1200+250 kr. Hvis du ikke har sæsonkort, skal du desuden betale for entré til parken.  

Billet til parken til særpris 

Udover værelsesprisen skal der købes entrébillet til parken for det antal gæster, der bor på værelset. Bor man på Hotel Fårup køber man "den fulde pakke", dvs. man skal betale éntrebillet til parken for alle de dage, man bor på Hotel Fårup. Man får i denne pakke entrébilletter til særpris. Ankommer man til hotellet en park-lukke-dag, skal man dog ikke betale entré for lukkedagen. 

  • 1 dagsbillet: Kr. 250,- per person (kr. 210 i parkens lavsæson).  
  • 2 dagsbillet koster kr. 300,- per person 
  • Ekstra dage kr. 100,-

Bemærk, kampagner med rabatter på entrépriser kan ikke anvendes i forbindelse med køb af hotelophold. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores booking på telefon 96 73 92 07 eller booking@faarup.dk.

 

Bemærk: Gæster med sæsonkort betaler den gældende værelsespris og skal ikke betale éntrebillet. 

Book overnatning på Hotel Fårup

Hotel Fårup er børnevenlige og lægger op til leg og hygge i ren skovstemning. Hotellet er i 2019 kåret til Danmarks 4. bedste hotel i - det er verdens største rejsehjemmeside TripAdvisor, der står bag kåringen.