1.22.0.8578
Skip to the content

Information om Coronavirus / COVID-19

Opdateret d. 1. oktober 2020

Set i lyset af de usikkerheder som COVID-19 medfører, så har vi indført mulighed for at man kan annullere eller flytte sit ophold gratis, så længe det sker senest 8 dage inden ankomstdato. 

Hvis opholdet flyttes til en dyrere periode, så skal du betale differencen. Flyttes opholdet til en billigere periode, så får du naturligvis differencen udbetalt.

Vælger du at annullere dit ophold, så får du det fulde beløb tilbage eller du kan vælge at få beløbet overført til et gavekort.

Disse lempede vilkår gælder for alle bookinger til og med oktober 2021.

Når du bor på Hotel Fårup, er billetterne til parken inkluderet i opholdet. Hotelgæster skal derfor ikke booke datospecifikke billetter særskilt. Læs de øvrige tiltag og retningslinjer for besøg i Fårup her.

 

Oplev ægte skovstemning på Hotel Fårup

Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte 4-stjernet familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med ind på værelserne. Alle værelserne på Hotel Fårup er børnevenlige og lægger op til leg og hygge i ren skovstemning.

På samtlige værelser er der gratis WI-FI, TV og radio, faciliteter til at lave kaffe/te, lyse badeværelser med brusebad samt en privat terrasse eller altan.

 

4. bedste hotel i Danmark

Hotel Fårup er i 2019 kåret som 4. bedste hotel i Danmark, og har fået tildelt TripAdvisors højeste anerkendelse i form af en Travellers' Choice pris! På baggrund af gæsteanmeldelser på TripAdvisor, er de 25 bedste hoteller i Danmark i 2019 blevet kåret, og her lander Hotel Fårup på en fornem 4. plads!

 

Hotellets faciliteter

Hotel Fårup tilbyder en lang række muligheder for aktiviteter blandt andet en indendørs- og udendørs legeplads, boldbane samt aktivitetsområde. I hotellets stueetage ligger Hotel Fårups restaurant, et lækkert indendørs loungeområde samt en udendørs spiseterrasse med udsigt over søen og parken.

 

Book overnatning på Hotel Fårup

Hotel Fårups værelser er børnevenlige og lægger op til leg og hygge i ren skovstemning. Hotellet er i 2019 kåret til Danmarks 4. bedste hotel af verdens største rejsehjemmeside TripAdvisor🏆
Book dit ophold her, eller ring til os på tlf.: 96739207 - vi træffes også på booking@faarup.dk

Praktiske informationer

Børn under 3 år har gratis adgang til parken og hotellet. På personalets forlangende skal dokumentation for alder kunne fremvises.

Unikke fordele

Som gæst på Hotel Fårup har du en masse unikke fordele - bl.a. eksklusiv adgang til udvalgte forlystelser en halv time før parken åbner samt adgang til Golf Øen.

Aftenbuffet eller frokost på hotellet

I Hotel Fårups hyggelige restaurant kan hele familien nyde et lækkert aftens- eller frokostmåltid. Retterne henvender sig til både store og små munde. 

I kan også snuppe eftermiddagskaffen i den hyggelige og rolige atmosfære. 

Få enten plads i en af hotellets tre lokaler eller på den udendørs terrasse og nyd udsigten over skovsøen.