1.28.0.11730
Skip to the content

OPLEV ÆGTE SKOVSTEMNING PÅ HOTEL FÅRUP

Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte 4-stjernet familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med ind på værelserne. Alle værelserne på Hotel Fårup er børnevenlige og lægger op til leg og hygge i ren skovstemning.
På samtlige værelser er der gratis WI-FI, TV og radio, faciliteter til at lave kaffe/te, lyse badeværelser med brusebad samt en privat terrasse eller altan.

4. BEDSTE HOTEL I DANMARK

Hotel Fårup er i 2019 kåret som 4. bedste hotel i Danmark, og har fået tildelt TripAdvisors højeste anerkendelse i form af en Travellers' Choice pris! På baggrund af gæsteanmeldelser på TripAdvisor, er de 25 bedste hoteller i Danmark i 2019 blevet kåret, og her lander Hotel Fårup på en fornem 4. plads!

 

DU KAN TRYGT BOOKE OPHOLD TIL 2021

  • Vi har indført mulighed for at man kan annullere eller flytte sit ophold gratis, så længe det sker senest 8 dage inden ankomstdato. 
  • Vælger du at annullere dit ophold, så får du det fulde beløb tilbage eller du kan vælge at få beløbet overført til et gavekort.
  • Hvis opholdet flyttes til en dyrere periode, så skal du betale differencen. Flyttes opholdet til en billigere periode, så får du naturligvis differencen udbetalt.
  • Disse lempede vilkår gælder for alle bookinger til og med oktober 2021.

OBS: Når du bor på Hotel Fårup, så er billetterne til parken inkluderet i opholdet. Hotelgæster skal derfor ikke booke billetter særskilt.

BOOK OVERNATNING PÅ HOTEL FÅRUP

Hotellet er i 2019 kåret til Danmarks 4. bedste hotel af TripAdvisor🏆
Book dit ophold her, eller ring til os på 96739207 - vi træffes også på booking@faarup.dk

CERTIFICERINGER

FACILITETER

Hotel Fårup tilbyder en lang række muligheder for aktiviteter blandt andet en indendørs- og udendørs legeplads, boldbane samt aktivitetsområde. I hotellets stueetage ligger Hotel Fårups restaurant, et lækkert indendørs loungeområde samt en udendørs spiseterrasse med udsigt over søen og parken.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Børn under 3 år har gratis adgang til parken og hotellet. På personalets forlangende skal dokumentation for alder kunne fremvises. Du kan læse hotellets FAQ lige her. 

UNIKKE FORDELE 

Som gæst på Hotel Fårup får du nogle særlige fordele:

  • Fri adgang til udvalgte forlystelser en halv time før parken åbner
  • Lækre, børnevenlige temaværelser 
  • Vågn op midt i parken 
  • Morgenhilsen med Egern og Pindsvin 
  • Masser af sjove aktiviteter om aftenen.
  • Adgang til Golf Øen om aftenen.

AFTENBUFFET ELLER FROKOST PÅ HOTEL FÅRUP

I Hotel Fårups hyggelige restaurant kan hele familien nyde et lækkert aftens- eller frokostmåltid. Retterne henvender sig til både store og små munde. 

I kan også snuppe eftermiddagskaffen i den hyggelige og rolige atmosfære. 

Få enten plads i en af hotellets tre lokaler eller på den udendørs terrasse og nyd udsigten over skovsøen.