1.27.0.11372
Skip to the content

OVERNAT MIDT I FÅRUP SOMMERLAND

Hotel Fårup ligger i Fårup Sommerland og er et vaskeægte 4-stjernet familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med ind på værelserne. Alle værelserne på Hotel Fårup er børnevenlige og lægger op til leg og hygge i ren skovstemning. Hotellet er i 2019 kåret til Danmarks 4. bedste hotel af TripAdvisor.

 

DU KAN TRYGT BOOKE OPHOLD TIL 2021
  • Vi har indført mulighed for at man kan annullere eller flytte sit ophold gratis, så længe det sker senest 8 dage inden ankomstdato. 
  • Vælger du at annullere dit ophold, så får du det fulde beløb tilbage eller du kan vælge at få beløbet overført til et gavekort.
  • Hvis opholdet flyttes til en dyrere periode, så skal du betale differencen. Flyttes opholdet til en billigere periode, så får du naturligvis differencen udbetalt.
  • Disse lempede vilkår gælder for alle bookinger til og med oktober 2021.

OBS: Når du bor på Hotel Fårup, så er billetterne til parken inkluderet i opholdet. Hotelgæster skal derfor ikke booke datospecifikke billetter særskilt.

BOOK OVERNATNING PÅ HOTEL FÅRUP

Hotel Fårups værelser er børnevenlige og lægger op til leg og hygge i ren skovstemning. Hotellet er i 2019 kåret til Danmarks 4. bedste hotel af TripAdvisor🏆
Book dit ophold her, eller ring til os på tlf.: 96739207 - vi træffes også på booking@faarup.dk