1.24.0.10175
Skip to the content

Du kan trygt booke ophold til 2021

Set i lyset af de usikkerheder som COVID-19 medfører, så har vi indført mulighed for at man kan annullere eller flytte sit ophold gratis, så længe det sker senest 8 dage inden ankomstdato. 

Hvis opholdet flyttes til en dyrere periode, så skal du betale differencen. Flyttes opholdet til en billigere periode, så får du naturligvis differencen udbetalt.

Vælger du at annullere dit ophold, så får du det fulde beløb tilbage eller du kan vælge at få beløbet overført til et gavekort.

Disse lempede vilkår gælder for alle bookinger til og med oktober 2021.

Når du bor på Hotel Fårup, så er billetterne til parken inkluderet i opholdet. Hotelgæster skal derfor ikke booke datospecifikke billetter særskilt.

 

Overnat midt i Fårup Sommerland

Hotel Fårup ligger i Fårup Sommerland og er et vaskeægte 4-stjernet familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med ind på værelserne. Alle værelserne på Hotel Fårup er børnevenlige og lægger op til leg og hygge i ren skovstemning. Hotellet er i 2019 kåret til Danmarks 4. bedste hotel af TripAdvisor.

Book overnatning på Hotel Fårup

Hotel Fårups værelser er børnevenlige og lægger op til leg og hygge i ren skovstemning. Hotellet er i 2019 kåret til Danmarks 4. bedste hotel af TripAdvisor🏆
Book dit ophold her, eller ring til os på tlf.: 96739207 - vi træffes også på booking@faarup.dk