1.10.0.4701
Skip to the content

HØSTFEST FOR HELE FAMILIEN I EFTERÅRSFERIEN

Fårup Sommerland holder åbent i efterårsferien fra den 12. til 20. oktober 2019. Oplev ægte efterårsstemning, når vi slår dørene op til Høstfest! Høstfest i Fårup er noget helt særligt. Skoven er klædt i varme efterårsfarver, og alle ni dage kan du opleve en masse spændende aktiviteter for alle aldre. Entré til parken koster kun 245 kr. - og så er der fri adgang til samtlige attraktioner.

 

Aktiviteter for alle

Alle vores forlystelser er naturligvis åbne i efterårsferien. Så er du til action, fart og spænding - så vær klar til høje hvin og masser af sus i håret, når du tager turen i en af vores mange hæsblæsende rutsjebaner. Der er også mulighed for at udfordre din mor, søster, bedste ven eller bedstefar i et spil græskar-kryds og bolle, knoldselleri-bowling eller kartoffelkast. Er du lige så god til at finde vej som Pindsvin - så skal du prøve Pindsvinds kæmpestore halmballe-labyrint! Labyrinten kan findes på Fårups p-plads hele efterårsferien.  

Høstmarked med Egern og Pindsvin 

Mærk den hyggelige efterårsstemning til Egern og Pindsvins Høstmarked. Egern og Pindsvin har pyntet op med kulørte lamper, halmkrans og farverige blomster for at skabe en masse efterårshygge. Høstmarkedet rummer hyggelige aktiviteter for hele familien. Hyg jer ved det lune bål med snobrød og skumfiduser, eller nyd en varm kop kakao eller kaffe under de pyntede trækroner. 

På Høstmarkedet kan du deltage i Rævens Gemmeleg, hvor du kan hjælpe Egern og Ræven med at finde alle de ting, som de har mistet i løbet af sommeren. Rævens gemmeleg er en sjov skattejagt for de mindste, hvor du kan vinde sæsonkort til 2020. 

Bondegården

I efterårsferien kan du også klappe en vaskeægte kalv, se kæmpestore traktorer eller møde en landmand. Oplev alt dette og mange flere spændende samt lærerige aktiviteter på Bondegården, som kan findes på Fårups Eventplads hver dag i efterårsferien

Det Hjemsøgte Skibsværft

Efterårsferien i Fårup består ikke kun af hygge, men også lidt af uhygge for de aller modigste! Igen i år kan du opleve Det Hjemsøgte Skibsværft - hvis du tør. Hele Aquaparkens omklædningsrum er i efterårsferien omdannet til ét stort og ældgammelt skibsværft. Bag Skibsværftets store port venter der en verden af gys, skræk og og forladt skibsværft-stemning. Men vent, skibsværftet er ikke helt forladt. I alle små kroge og mørke hjørner ligger de savnede skibsværftmedarbejdere på lur - klar til at skræmme alle, som trænger ind på skibsværftet. Test dit mod på turen gennem Det Hjemsøgte Skibsværft.

Vi anbefaler at du er min. 12 år for at prøve attraktionen! Vi fraråder desuden gæster med epilepsi at prøve Skibsværftet.

Er du interesseret i flere gode oplevelser i efterårsferien, så kan du få inspiration via Efterårsferie i Jammerbugten.