1.11.1.4969
Skip to the content

Fantastisk badeland for hele familien 💦 


Aquaparken i Fårup er et badeland for hele familien. Det store badeland byder på et hav af sjove forlystelser til vandhunde i alle aldre. Så på med badetøjet, og hop ned i et af de mange bassiner i Danmarks største badeland!

Danmarks sjoveste badeland

I 2020 er Aquaparken åben fra d. 5. juni – 23. august, hvor der i hele perioden står grin og sjove oplevelser på programmet. Badelandet byder nemlig på vandforlystelser og bassiner for alle, der elsker at boltre sig i vand. Er du til et kæmpemæssigt badeland, der byder på rig mulighed for leg, fart og spænding, er Aquaparken lige noget for dig!

Psst… Fik vi fortalt, at du får adgang til Aquaparken, når du køber entré til Fårup Sommerland?

Klar, parat, PLASK!

Er du lidt af en vovehals, der er til høj fart og spænding, skal du prøve en af Aquaparkens vildeste vandrutsjebaner. Vandkanonen er med frit fald og to loops, og så slutter den af med et ordentligt plask! Det er den første udendørs af sin slags i verden, og det er derfor en af de forlystelser, du bare må prøve, når du besøger badelandet.

Har du mod på endnu mere spænding, udfordrer vi dig til badelandets kamikaze. Det er Vandfaldet, som er en 42 meter lang vandrutsjebane. Uden vi afslører for meget, kan vi godt fortælle dig, at Vandfaldet kun går én vej: Ned!

Fart, fart og atter fart

Der er mange forlystelser i badelandet, der byder på masser af fart. Prøv blandt andet vores Surf Hill, der sender dig afsted ned ad den 120 meter lange bane. Du kan dyste mod tre personer, og den sidste i vandet skal have buksevand. Hvem kommer først?!

I stedet for at dyste mod hinanden kan I være på samme ”hold” i Vandcyklonen, hvor I deler en badering, der fører jer rundt i en kæmpe tragt.  Du kan også prøve den vilde og bumpende Wild River, der er badelandets hæsblæsende river rafting-rutsjebane.

Oplev "Vesterhavets" bølger

Elsker du Vesterhavets store bølger, vil du med garanti også elske vores Bølgebassin. I Bølgebassinet kan du sammen med hele familien boltre dig i både store og små bølger – uden at få saltvand i øjnene. 

Jo længere du svømmer ud, desto større bliver bølgerne. Som noget nyt er vandet i Bølgebassinet opvarmet til 27 grader.

Til vandhunde i alle aldre

I Aquaparken er der plads til både store og små vandhunde, og i Børnevandland kan de mindste børn svømme blandt badedyr og vandkanoner på lavt vand.

Børnevandlandet byder også på et mindre vandfald, som de små vandhunde kan pjaske sig igennem, sjove vandrutsjebaner og meget, meget mere. Du kan derfor trygt og sikkert lade de mindste slå sig løs i det opvarmede bassin i Børnevandlandet.

Du kan også gå på opdagelse i Regnskoven, der har forhindringer og vandrutsjebaner, og derfor er det perfekte sted til en van(d)vittig vandkamp.

Badeland med plads til alle

Det skal være en sjov oplevelse for alle, når du besøger Aquaparken. Vi beder dig derfor overholde og respektere de få retningslinjer, der er, når du besøger badelandet og Fårup Sommerland generelt.

Din hund er eksempelvis velkommen i Fårup, når den er i snor, men det er ikke tilladt at tage den med i Aquaparken – heller ikke selvom det er en vandhund.

 

Opbevaring i Aquaparken

I Aquaparken kan du leje et garderobeskab til dit tøj, din taske eller de andre ting, du ønsker låst inde, mens du opholder dig i badelandet. Priserne varierer fra 20,- til 60,-, og du får ubegrænset adgang til skabet hele dagen.

Aquaparken er åben fra d. 5. juni – 23. august 2020
Aquaparken åbner kl. 12:00. Du kan se badelandets lukketider på dagen på totempælen ved indgangen og indgangen til Aquaparken. 

Våddragter med udsatte lynlåse, spænder, nitter eller metalpynt er ikke tilladte at bruge i Aqauparken.

Download vores nye app

Vi har netop lanceret en splinterny app, som gør det nemmere at være gæst i parken. Som noget helt nyt kan du nemlig købe og håndtere sæsonkort samt billetter til Fårup i en app på din telefon. Derudover kan du få køtider, kort over parken og meget mere direkte på din telefon.