1.28.0.11730
Skip to the content

Skoleture

En tur i Fårup er en udflugt, som normalt varer hele dagen og er fuld af en masse sjove oplevelser. Vi kan sørge for det hele: Morgenmad, kilden i maven, sejlture, frokost og en tur i træstammerne. Har I tid, lyst og mulighed for det kan en tur i Fårup Sommerland kombineres med læring. Det skal nemlig være sjovt at lære! På en skoleudflugt til Fårup Sommerland har I mulighed for at flytte undervisningen ud af de normale rammer. Vi tilbyder gratis skolemateriale til både folkeskolen (0.-9. klasse) og gymnasier. Læs mere om begge muligheder nedenfor.

 

Skolepris er gældende på hverdage i de nedenfor nævnte perioder, udenfor skolernes ferieperioder og gælder for følgende uddannelsesinstitutioner, hvor skolen arrangerer og betaler:

03.05-25.06                                                                                                                                                                                   

02.08-20.08     

Skoleprisen vil være kr. 175,- pr. person og gælde for folkeskoler, privatskoler, efterskoler, ungdomsskoler, gymnasier, handelsskoler, fritidsklubber, SFO’er, DUS’er og ungdomsklubber.

Der betales almindelig entré i weekender. 1 lærer/pædagog er gratis pr. 10 betalende elever.

Temauge i Danmarks sjoveste klasseværelse

Alle hverdage i uge 33 holder vi temauge i Fårup, hvor alle skole- og gymnasieklasser kan komme i Danmarks sjoveste klasseværelse

I kan naturligvis benytte opgavesættene gratis - og alle forlystelser er åbne :)

Læs mere om temaugen her 

Ingen sure madpakker i skoletasken

I er velkommen til at medbringe jeres egen mad i Fårup. Parkens spisesteder er naturligvis også åbne, og rundt omkring i parken finder I et væld af muligheder for at fylde maven med et godt måltid mad. Skal det hele være lidt nemmere, har vi lavet et særligt tilbud til skoler. Vi gør opmærksom på, at spisning til skoleudflugten skal forudbestilles. Har I brug for information om allergener, er vores personale behjælpelig ved bestilling. Der er følgende tilbud at vælge imellem:

 

Burgermenu 

Burger med pomfrittes

50 cl. sodavand 

86 kr. pr. person

 

Sandwich

Sandwich med kylling/bacon eller ost/skinke

1 Kildevæld eller juice

69 kr. pr. person

 

 

Fårup dukater

I Fårup Sommerland tilbyder vi også de såkaldte ”Fårup dukater” til større grupper. Dukaterne er en værdikupon, som koster kr. 50,- pr. stk. og gælder ved alle spisesteder, butikker m.v. i parken. Måske er alle ikke sulten på samme tid, så stil sulten når I har lyst med Fårup Sommerlands dukater.

Skal vi på skoleudflugt sammen?

Hos Fårup kan vi tilpasse skoleturen, så den passer til de ønsker og behov, I har til jeres skoleudflugt. Vi kommer gerne med forslag til, hvordan I får det maksimale ud af skoleudflugten, uanset om I er en lille klasse eller en hel skole, der skal på skoletur.

Hvis I har spørgsmål til skoleudflugten, kan I kontakte os på tlf. 96 73 92 12 eller sende en mail til bc@faarup.dk

Tilmeld jer Danmarks sjoveste klasseværelse her