1.12.0.5516
Skip to the content

Skolegrupper

En tur i Fårup er en udflugt, som normalt varer hele dagen og er fuld af en masse sjove oplevelser. Vi kan sørge for det hele: Morgenmad, kilden i maven, sejlture, frokost og en tur i træstammerne. 

Entré for skoler og SFO'er (danske & udenlandske) 
4. maj - 26. juni (hverdage) kr. 160,-
3. august - 21. oktober (hverdage) kr. 160,-

Prisen gælder for folkeskoler, efterskoler, SFO'er, handelsskoler og gymnasium. Vær opmærksom på, at øvrige dage betales normal billet. For hver påbegyndt 10. elev/barn, kan der komme én lærer/pædagog/forældre med gratis i parken. 

 

Entré for børnehaver og børnehaveklasser
4. maj - 26. juni (hverdage) kr. 95,-
3. august - 21. oktober (hverdage) kr. 95,-

Tilbuddet gælder ikke for fritidsklubber og ungdomsklubber. Vær opmærksom på, at øvrige dage betales normal billet. Ved børnehaver kan alle pædagoger komme gratis ind. 

 

Ledsagererklæring

Ledere og ansatte, der i forbindelse med arbejde er med som ledsagere, kan også komme gratis ind, mod fremvisning af ledsagererklæring. Erklæringen skal udfyldes og medbringes ved hvert besøg. Hent erklæringen her.

 

EAN

Ønsker I at betale med EAN-nummer, kan I hente og udfylde denne formular, som afleveres ved billetlugen ved ankomst. 

Hvad kan du prøve?

Vi har mere end 60 forlystelser til både store og små. Tjek vores højdeguide og se hvad du kan prøve.

Ingen sure madpakker i skoletasken

I er velkommen til at medbringe jeres egen mad i Fårup. Parkens spisesteder er naturligvis også åbne, og rundt omkring i parken finder I et væld af muligheder for at fylde maven med et godt måltid mad. Skal det hele være lidt nemmere, har vi lavet et særligt tilbud til skoler. Vi gør opmærksom på, at spisning til skoleudflugten skal forudbestilles. Har I brug for information om allergener, er vores personale behjælpelig ved bestilling. Der er følgende tilbud at vælge imellem:

 

Burgermenu 

Burger med pomfrittes

50 cl. sodavand 

86 kr. pr. person

 

Sandwich

Sandwich med kylling/bacon eller ost/skinke

1 Kildevæld eller juice

69 kr. pr. person

 

 

Fårup dukater

I Fårup Sommerland tilbyder vi også de såkaldte ”Fårup dukater” til større grupper. Dukaterne er en værdikupon, som koster kr. 50,- pr. stk. og gælder ved alle spisesteder, butikker m.v. i parken. Måske er alle ikke sulten på samme tid, så stil sulten når I har lyst med Fårup Sommerlands dukater.

Skoleudflugt til Danmarks sjoveste klasseværelse ✏️🌳


Det skal være sjovt at lære! På en skoleudflugt til Fårup Sommerland har I mulighed for at flytte undervisningen ud af de normale rammer. Skoleturen giver eleverne nogle sjove og lærerige timer i Danmarks sjoveste klasselokale. Hør hvad eleverne selv siger, på videoen her.

 

Periode og pris

Indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen kan kombinere faglighed og udeskole på en skoleudflugt til Danmarks sjoveste klasseværelse på hverdage i maj, juni og august. 

Vi stiller opgaverne gratis til rådighed, så I skal blot betale for entrébilletten til Fårup Sommerland. Prisen er 160,- pr. elev. Opgaverne er mulige at hente online. Vær opmærksom på, at skoleudflugter ikke tilbydes i juli.

Kombinerer læring og leg

Under skoleudflugten får eleverne mulighed for at tilegne sig ny viden gennem regnestykker, eksperimenter, målinger og videoproduktion. Læringsmaterialet er udarbejdet af lærere og pædagoger, som skal sikre, at skoleturen giver et fagligt såvel som socialt udbytte for eleverne.

Fårup Sommerland har i tæt samarbejde med Løkken Skole udarbejdet læringsmateriale til elever i indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen. Det gør, at en skoletur til Fårup Sommerland er for alle klassetrin. Du kan læse det pædagogiske grundlag for skoleudflugten her.

 

Monofaglige og tværfaglige forløb

Forløbene på skoleudflugten er designet således, at I har mulighed for at tilgå opgaverne online. I kan med fordel printe opgaverne hjemmefra, inden skoleudflugten går til Fårup. 

Hvis I ikke ønsker tværfaglige opgavesæt på skoleturen, kan I frit udvælge de opgaver, som I vurderer er mest relevante for klassen. Når alle opgaverne er løst, er eleverne naturligvis velkommen til at bruge resten af skoleudflugten i parken og prøve de mange forlystelser. 

Materialerne til skoleturen er inddelt i før, under og efter besøget. Der er ikke tilknyttet en underviser fra Fårup Sommerland, men opgaverne og skoleudflugten kan sagtens klares på egen hånd.

 


Indskoling BH-3.klasse

Der er i alt udarbejdet to opgavesamlinger til indskolingen. Opgaverne er designet, så de som udgangspunkt kan løses på 5 x 45 minutter – hvilket svarer til 5 skoletimer. Ved hver opgave er der beskrevet, hvad eleverne har brug for at gennemgå inden besøget i Fårup Sommerland.

Opgavesamling 1

I denne opgavesamling skal eleverne arbejde med:

 • Former og geometri
 • Trafik, kort og skilte
 • Fup eller fakta
 • Musik og bevægelse

Download opgaverne hjemmefra

Opgavesamling 2

I denne opgavesamling skal eleverne arbejde med:

 • Musik og bevægelse
 • Kort og skilte
 • Sanser
 • Skovens dyr

Download opgaverne hjemmefra


Mellemtrin 4.-6. klasse

Der er udarbejdet to opgavesamlinger til mellemtrinet. Opgaverne er designet, så de som udgangspunkt kan løses på 5 x 45 minutter – hvilket svarer til 5 skoletimer. Ved hver opgave er der beskrevet, hvad eleverne har brug for at gennemgå inden besøget i Fårup Sommerland.

Opgavesamling 1

I denne opgavesamling skal eleverne arbejde med:

 • Kristendoms “den gyldne regel”
 • Resumé på engelsk
 • Idræt
 • Matematik
 • Dansk

Download opgaverne hjemmefra

Opgavesamling 2

I denne opgavesamling skal eleverne arbejde med:

 • Matematik
 • Madkunstskab
 • Idræt, dans og musik

Download opgaverne hjemmefra


Udskoling 7.-9. klasse

Der er i alt to opgavesamlinger til udskolingen. Opgaverne er designet så de som udgangspunkt kan løses på 5 x 45 minutter – hvilket svarer til 5 skoletimer. Ved hver opgave er der beskrevet, hvad eleverne har brug for at gennemgå inden besøget i Fårup Sommerland.

Opgavesamling 1

 I denne opgavesamling skal eleverne arbejde med:

 • Digtskrivning
 • Udarbejdelsen af en brochure
 • Reportage
 • Vlog  
 • Energi

Download opgaverne hjemmefra

Opgavesamling 2

 I denne opgavesamling skal eleverne arbejde med:

 • Målinger og matematiske formler
 • Affaldshåndtering
 • Vandkvalitet og spildevandshåndtering
 • Hastighedsberegninger

Download opgaverne hjemmefra

Skal vi på skoleudflugt sammen?

Hos Fårup kan vi tilpasse skoleturen, så den passer til de ønsker og behov, I har til jeres skoleudflugt. Vi kommer gerne med forslag til, hvordan I får det maksimale ud af skoleudflugten, uanset om I er en lille klasse eller en hel skole, der skal på skoletur.

Hvis I har spørgsmål til skoleudflugten, kan I kontakte os på tlf. 96 73 92 12/ 96 73 92 02 eller sende en mail til bc@faarup.dk / cbk@faarup.dk