1.10.0.4701
Skip to the content

Teambuilding med Fårup og Weber® Grill Academy


I et samarbejde mellem Weber® Grill Academy og Fårup Konference tilbyder vi jer en autentisk grill-oplevelse med fokus på hygge og fællesskab. Lad det kendte Weber® Grill Academy indgå som en del af Hotel Fårups mødepakke. 

Med et Weber® Grill Academy lærer deltagerne under kyndig vejledning af Weber grillkokke at fremtrylle lækre retter på grillen, samtidig med at de hygger sig og rystes sammen. Arrangementet foregår i stemningsfulde omgivelse ved Hotel Fårups Bålbytte. En oplevelse der lever længe efter, at I er taget hjem.

Få tips, opskrifter og en uforglemmelig oplevelse med hjem 

På grillkurset bliver deltagerne inddelt i hold og instrueret i de basale grillmetoder og -teknikker og i at grille forskellige retter.

Deltagerne får:

  • Nye grillfærdigheder, der kan bruges efterfølgende hjemme på terrassen
  • En sjov og hyggelig oplevelse med kolleger - væk fra de vante rammer
  • Opskrifter samt et grill-forklæde, som de kan tage med hjem
     

Grill-dyst
Som en del af arrangementet indgår også en dyst. Hvem kan grille den lækreste menu med hjælp fra Webers Grillkokke? Der er en lækre Weber®-præmie til vinderne.

Pris for arrangement kr. 1098,- pr. person ekskl. moms
Prisen for et arrangement med Weber® Grill Academy er udregnet med udgangspunkt i et deltagerantal på min. 25 personer. Ved færre deltagere udarbejdes et individuelt tilbud. Ovenstående pris er inkl. instruktion ved Webers grillkokke, råvarer, 3-retters menu tilberedt på grillen og udstyr samt forklæde og Weber®-præmier til vinderholdet.

Oplev stemningen i Fårups Bålhytte
Instruktion og spisning foregår i den hyggelige og stemningsfulde Bålhytte ved Hotel Fårup, mens deltagerne griller lige ved siden af hytten.

Om Weber® Grill Academy
Weber® Grill Academy har mange års erfaring med at instruere forskellige erhvervsgrupper i grillning og er i dag et populært indspark i virksomheders arbejde med teambuilding.

Kontakt

Har du yderligere spørgsmål til konferencer, møder, arrangementer eller fester, er du velkommen til at sende en forespørgsel til os via vores kontaktformular eller kontakte vores salgsafdeling:

Senior Salgchef, Bettina Christensen 

Telefon: + 45 96 73 92 12
E-mail: bc@faarup.dk

Salgchef, Cathrine Billund Kallehauge 

Telefon: + 45 96 73 92 02
E-mail: cbk@faarup.dk