1.22.0.8578
Skip to the content
Fårup segway challenge

Er I klar på en spændende og sjov udfordring, hvor balance og en ny måde at styre sin motorik på er et must?

Alle kan være med, når de indledende øvelser laves. Efter introduktion dyster I på en sjov bane. Se segway’en som jeres værktøj, og de udfordringer, I får undervejs, som et spejl på hverdagen og de uforudsete opgaver, der altid dukker op. Nogle må hoppe i cykelbådene for at finde en del af koden til den hemmelige boks, andre skal styre slagets gang og kommunikere til gruppen via walkie talkies. Glæd jer til en sjov pause.

Varighed 45 minutter
min. 15 personer

 

Lej en rutsjebane

I Fårup giver vi jer mulighed for at leje en af vores rutsjebaner, så I har den helt for jer selv, når I holder arrangement eller møde på Hotel Fårup. Tag eksempelvis en af jeres pauser, hvor I nyder frokosten eller kaffen og kagen ind imellem rutsjebaneturene. Vi oplever, at det tilfører ny energi - og bagefter kommer der endnu flere gode ideer frem ved mødebordet.

Varighed ca. 45 min.

Fårup Sø-safari

Cyklebådene ligger klar i vandkanten. Holdene sejler ud til gåden, som løses på åben sø. Hvem er taktisk bedst? Inden start udpeges en leder for hver gruppe. Denne leder kan opleve pludselige og uforudsete tiltag, der skal løses samtidigt med selve hovedopgaven. Kan du holde hovedet koldt - og skoene tørre? Efter en oplevelse på en af søerne i Fårup, kan I se tilbage på en udfordring, der viser, hvem der har styrken i jeres team til at løse opgaver under let pres og samtidigt holder sammen på jeres gruppe. Praktisk fodtøj er en god idé.

Varighed 1 time
min. 15 pers

Rundvisning i Fårup Sommerland

Nu har I muligheden for at få historien om et sommerland, der i mere end 40 år har skabt oplevelser for både store og små. Hør om den iværksætterånd, der har udviklet nye forlystelser og opfundet løsninger, der siden er brugt af forlystelsesparker i hele Europa. Og så får I selvfølgelig også fortællingen om nogle af parkens forlystelser, sjove anekdoter og et indblik i, hvad det kræver, når en idé bliver til virkelighed – og der pludselig står en ny flot rutsjebane, et hotel eller man har opfundet hoppepuden.

Turen starter på Hotel Fårup og er en gåtur rundt i parken. Vi anbefaler påklædning efter vind og vejr. Det vil være muligt at kombinere jeres rundvisning med forplejning på Hotel Fårup.

Varighed 90 min.

Prisen er kr. 2.400 for de første 20 personer, herefter kr. 100,- pr. person. Priserne er ekskl. moms. Vi anbefaler en gruppestørrelse på max. 25 personer

Det vil ikke være muligt at få rundvisning i uge 26-32

Land Rover & Morgendukkert

Hvem er morgenfriske og klar til en dukkert i det kølige og friske Vesterhav? Vi kører i Land Rover ned på stranden, slår lejr og smider håndklædet for at springe en tur i bølgerne. Vi pakker gerne en kurv med en lille bitter og laver en kop kaffe over bål. Efter en god tur på stranden, er I klar til at indtage mødelokalet med frisk energi.

Varighed ca. 45 min.

Gør-det-selv pauser

Trænger I til at kickstarte energien og gruppedynamikken i jeres møde, er Fårups nye gør-det-selv pauser med sjove energizers og powermingling-øvelser en effektivt og afvekslende måde at gøre det på. I kan låne en mappe med opgaverne på Hotel Fårup eller få dem tilsendt inden jeres møde.

 

Energizers og powermingling-øvelser er korte og enkle øvelser og lege, som i princippet kan bruges når som helst og hvor som helst. Brug energizers, når I trænger til en god pause og noget energi i lokalet, og lav powermingling-øvelserne, når I skal lære hinanden bedre at kende, og deltagerne skal give noget af sig selv til gruppen.

 

Vi garanterer for smil og gode grin undervejs!

Mingle spillet

Leder I efter en sjovere og lettere måde at mingle på? Skal jeres medarbejdere mødes på tværs af afdelinger, og lære deres kollegaer at kende, så er denne aktivitet perfekt – for små som store grupper.

Mingle-spillet lader folk interagere med hinanden på en sjov måde. På hold af omkring 5 personer konkurrerer kollegaer i en række korte og sjove aktiviteter, alt imens de interagerer med andre hold. Målet er at samle point og vinde ved hjælp af godt samarbejde og at møde nye mennesker.

Varighed: 1 time

Escape Game

Escape Game er et fordybende og interaktivt live-escape spil. Du er ”låst inde” i et rum med dine kollegaer, og har 60 minutter til at løse udfordrende opgaver for at undslippe rummet.

Holdene bombarderes med vanskelige missioner af forskellige typer.

Når holdene løser opgaverne, åbnes flere niveauer med stigende vanskeligheder. Målet er at knække udfordringer, indsamle bogstaver og løse det endelige kodeord.

Varighed: 1 time

 

Kontakt

Kontakt os - og hør mere om alle vores forskellige muligheder vedrørende møder og konferencer. 

Salgschef, Bettina Christensen 

Telefon: + 45 96 73 92 12
E-mail: bc@faarup.dk