1.8.0.4369
Skip to the content
Fårup segway challenge

Er I klar på en spændende og sjov udfordring, hvor balance og en ny måde at styre sin motorik på er et must?

Alle kan være med, når de indledende øvelser laves. Efter introduktion dyster I på en sjov bane. Se segway’en som jeres værktøj, og de udfordringer, I får undervejs, som et spejl på hverdagen og de uforudsete opgaver, der altid dukker op. Nogle må hoppe i cykelbådene for at finde en del af koden til den hemmelige boks, andre skal styre slagets gang og kommunikere til gruppen via walkie talkies. Glæd jer til en sjov pause.

Varighed 45 minutter
min. 15 personer

 

Land Rover & Morgendukkert

Hvem er morgenfriske og klar til en dukkert i det kølige og friske Vesterhav? Vi kører i Land Rover ned på stranden, slår lejr og smider håndklædet for at springe en tur i bølgerne. Vi pakker gerne en kurv med en lille bitter og laver en kop kaffe over bål. Efter en god tur på stranden, er I klar til at indtage mødelokalet med frisk energi.

Varighed ca. 45 min.

Lej en rutsjebane

I Fårup giver vi jer mulighed for at leje en af vores rutsjebaner, så I har den helt for jer selv, når I holder arrangement eller møde på Hotel Fårup. Tag eksempelvis en af jeres pauser, hvor I nyder frokosten eller kaffen og kagen ind imellem rutsjebaneturene. Vi oplever, at det tilfører ny energi - og bagefter kommer der endnu flere gode ideer frem ved mødebordet.

Varighed ca. 45 min.

Fårup Sø-safari

Cyklebådene ligger klar i vandkanten. Holdene sejler ud til gåden, som løses på åben sø. Hvem er taktisk bedst? Inden start udpeges en leder for hver gruppe. Denne leder kan opleve pludselige og uforudsete tiltag, der skal løses samtidigt med selve hovedopgaven. Kan du holde hovedet koldt - og skoene tørre? Efter en oplevelse på en af søerne i Fårup, kan I se tilbage på en udfordring, der viser, hvem der har styrken i jeres team til at løse opgaver under let pres og samtidigt holder sammen på jeres gruppe. Praktisk fodtøj er en god idé.

Varighed 1 time
min. 10 pers

Rundvisning i Fårup Sommerland

Nu har I muligheden for at få historien om et sommerland, der i mere end 40 år har skabt oplevelser for både store og små. Hør om den iværksætterånd, der har udviklet nye forlystelser og opfundet løsninger, der siden er brugt af forlystelsesparker i hele Europa. Og så får I selvfølgelig også fortællingen om nogle af parkens forlystelser, sjove anekdoter og et indblik i, hvad det kræver, når en idé bliver til virkelighed – og der pludselig står en ny flot rutsjebane, et hotel eller man har opfundet hoppepuden.

Turen starter på Hotel Fårup og er en gåtur rundt i parken. Vi anbefaler påklædning efter vind og vejr. Det vil være muligt at kombinere jeres rundvisning med forplejning på Hotel Fårup.

Varighed 90 min.

Prisen er kr. 2.400 for de første 20 personer, herefter kr. 100,- pr. person. Priserne er ekskl. moms. Vi anbefaler en gruppestørrelse på max. 25 personer

Det vil ikke være muligt at få rundvisning i uge 26-32

Kontakt

Kontakt os - og hør mere om alle vores forskellige muligheder vedrørende møder og konferencer. 

Senior Salgchef, Bettina Christensen 

Telefon: + 45 96 73 92 12
E-mail: bc@faarup.dk

Salgchef, Cathrine Billund Kallehauge 

Telefon: + 45 96 73 92 02
E-mail: cbk@faarup.dk