1.12.0.5516
Skip to the content
Fårup Team Challenge 

Fårup Team Challenge er lavet som en stjerneløb, og der vil typisk være 8-10 opgaver. Disse opgaver er alle orienterede mod at styrke fællesskabet og kan være såvel fysiske som mentalt krævende. Dog vil vi tilstræbe at ramme så mange kompetencer, at alle kan være med.

Efter dagens fysiske program er det tid til hygge. I kan eksempelvis arrangere forfriskninger ved Hotel Fårup eller booke vores populære Bålhytte. Her kan vi kåre dagens vindende hold, bedste teamplayer, skæveste vinkel eller andre sjove priser, hvis I ønsker dette.

Varighed 2,5 timer

Skattejagten

Skattejagten er Fårup Sommerlands populære forhindringsbane, og nu kan I indtage aktiviteten på en helt ny måde. Vi har krydret banen med sjove opgaver, der alle kræver god kommunikation og evnen til at lytte til hinanden.

I bliver delt ind i hold, får den nødvendige introduktion af professionelle instruktører, og så kan banen indtages. I kan som team selv vælge niveauet, og dermed kommer alle med rundt på den mere end 200 meter lange tur.

Hvem tænker, det er svært at binde en knude? Men har I prøvet det med bind for øjnene, og hvor fire kolleger skal igennem rebet samtidigt? Her lover vi et anderledes og sjovt teamforløb.

Varighed 2 timer 

Fårup Team Klatring

Er I friske på en tur i højderne? Efter en kort introduktion, skiftes I til at blive sendt til vejrs. I skal både stifte bekendtskab med træklatring, mini-rapelling og commando crawl over søerne. Det gælder om at hjælpe hinanden, så alle kommer igennem øvelserne.

Varighed 2 timer
min. 15 personer (max. 24 personer)

Ridetur på Fårups egne heste

Kom med på en smuk guidede tur i området omkring Fårup. Mens I gør klar til rideturen, vil der være spændende fortællinger omkring Fårups heste. Efter en skøn tur på hesteryg er det muligt af slutte af med kaffe eller en kold forfriskning i stalden.

Læs mere om vores ridetur 

Fårup Team Race på Stranden

Dagens dyst foregår i og omkring bunkeranlægget fra anden verdenskrig ved Løkken. Glæd jer til en konkurrencepræget dyst, team mod team. Dysten afvikles som en klassisk teamrace med diverse udfordringer på stranden, i havet, ovenpå og indeni de forskellige bunkers.

Efter 2 timer med høj puls, sand i skoene og vind i håret er der tid til bålkaffe og en evaluering.

I kan forvente et stærkere team efter nogle timer ved kysten med høj puls, gode grin og logisk tænkning. Og mange oplever sine kollegaer på et plan, de ikke viste muligt - samt masser at tale om lang tid efter. 

Varighed 2,5 timer  

Land Rover Safari

I har også mulighed for at komme på Land Rover Safari på stranden nær Fårup. Turen er lavet som en aktiv oplevelse, hvor I flere gange undervejs kan stå af, for at komme ud at se, røre og dufte til de mange storslåede oplevelser vores smukke kyst kan byde på.

Halvvejs vil der være en pause, typisk ved Lønstrup klinten, hvor fyrtårnet stadig kan ses de mere end 80 meter over havets overflade.

Hvis tiden og vejret tillader det, vil der blive lavet hyggeligt bål.

Varighed 3 timer  

Kontakt

Kontakt os - og hør om mulighederne for dit næste møde eller konference. 

Senior Salgchef, Bettina Christensen 

Telefon: + 45 96 73 92 12
E-mail: bc@faarup.dk

Salgchef, Cathrine Billund Kallehauge 

Telefon: + 45 96 73 92 02
E-mail: cbk@faarup.dk