1.24.0.10175
Skip to the content

Information om Coronavirus / COVID-19

Opdateret d. 9. november 2020

Grundet COVID-19-udviklingen i Nordjylland vil Hotel Fårup pr. dags dato være midlertidigt lukket. Vi følger naturligvis regeringens og myndighedernes anbefalinger, så vi sammen kan sænke smittetrykket og forhåbentlig på den måde hurtigt komme ovenpå igen.

Det vides endnu ikke, hvornår hotellet åbner efter nedlukningen. Men vi sørger for at opdatere jer her på hjemmesiden samt Facebook.

I er naturligvis stadig meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 9673 9207 - vi træffes også på booking@faarup.dk

Pas godt på jer selv og hinanden! ❤️

Vi glæder os til at se jer alle igen.

 

Konferencer, møder og aktiviteter

Hotel Fårup tilbyder de perfekte rammer for at afvikle alle former for møder, konferencer, kurser, workshops, teambuilding-aktiviteter m.v. Hvorfor ikke gøre jeres næste møde eller konference til en anderledes og sjov dag på jobbet - væk fra de faste rammer?  

Aktiviteter & Teambuilding

På Hotel Fårup kan I kombinere jeres møde eller konference med gode oplevelser sammen. Vi har udviklet nogle aktiviteter, hvor I kan røre jer, grine sammen og samtidigt reflektere over det essentielle i netop jeres dag. I kan også udfordre jer selv med store eller små meningsfulde pauser. I Fårup Sommerland laver vi flere af vores teambuildingsaktiviteter i samarbejde med eventbureauet Vest Event, der er stiller op med professionelle instruktører til øvelserne. Kontakt os gerne, og hør om mulighederne til netop jeres dag.  

Kontakt

Kontakt os - og hør om mulighederne for dit næste møde eller konference. Alle mødepakker kan naturligvis kombineres med oplevelser i parken som fx teambuilding-aktiviteter eller ”lej en attraktion for jer selv”. 

Senior Salgchef, Bettina Christensen 

Telefon: + 45 96 73 92 12
E-mail: bc@faarup.dk

 

Skriv til os

Ønsker du yderligere inspiration, er du velkommen til at skrive til os, så kontakter vi dig

'Fornavn' er påkrævet
'Efternavn' er påkrævet
Indtast venligst en gyldig email