1.28.0.11730
Skip to the content

Konferencer, møder og aktiviteter

Hotel Fårup tilbyder de perfekte rammer for at afvikle alle former for møder, konferencer, kurser, workshops, teambuilding-aktiviteter m.v. Hvorfor ikke gøre jeres næste møde eller konference til en anderledes og sjov dag på jobbet - væk fra de faste rammer?  

COVID-19 tiltag i forhold til møder og konferencer

På Hotel Fårup går vi meget op i, at vores gæster skal føle sig trygge, når de er på besøg, hvorfor vi naturligvis følger situationen tæt og vil glæde os til at byde indenfor igen - naturligvis på behørig afstand.

Aktiviteter & Teambuilding

På Hotel Fårup kan I kombinere jeres møde eller konference med gode oplevelser sammen. Vi har udviklet nogle aktiviteter, hvor I kan røre jer, grine sammen og samtidigt reflektere over det essentielle i netop jeres dag. I kan også udfordre jer selv med store eller små meningsfulde pauser. I Fårup Sommerland laver vi flere af vores teambuildingsaktiviteter i samarbejde med eventbureauet Vest Event, der er stiller op med professionelle instruktører til øvelserne. Kontakt os gerne, og hør om mulighederne til netop jeres dag.  

Kontakt

Kontakt os - og hør om mulighederne for dit næste møde eller konference. Alle mødepakker kan naturligvis kombineres med oplevelser i parken som fx teambuilding-aktiviteter eller ”lej en attraktion for jer selv”. 

Salgchef, Bettina Christensen 

Telefon: + 45 96 73 92 12
E-mail: bc@faarup.dk