1.17.2.7178
Skip to the content

COVID-19 og Fårup Sommerland

 

Vi er med i fase 3 af genåbningen af Danmark, hvilket betyder at Fårup Sommerland og Hotel Fårup åbner op for gæster fra d. 11. juni – vi glæder os helt vildt til at se jer alle sammen igen!

 

Sikkerheden for vores gæster og personale er altid vores førsteprioritet. Og det gælder naturligvis også at vi alle skal tage de nødvendige forholdsregler for at minimere risikoen for smitte i parken. Derfor vil I også opleve, at der er enkelte ting der er anderledes, når I besøger parken.

 

Vi har i samarbejde med myndighederne og de øvrige forlystelsesparker i Danmark udarbejdet en række retningslinjer og tiltag, som skal være med til at sikre at alle har en sjov og sikker dag i Fårup.

 

Vær opmærksom på at der løbende kan komme opdaterede retningslinjer fra myndighederne og I vil derfor evt. opleve at der vil være forhold omkring Jeres besøg der kan ændre sig hen over sæsonen.

 

Vigtig information om jeres besøg

For at alle kan have en sjov og sikker dag i Fårup, så skal vi alle hjælpe til med at overholde disse regler for at minimere smitterisikoen.

Køb din billet på forhånd
Vi planlægger at åbne Fårup forsigtigt op i de første uger, sådan at der vil være en begrænsning på, hvor mange gæster vi har i parken ad gangen. Vi forventer, at besøgstallet over de efterfølgende uger løbende kan øges til det normale niveau eller ganske tæt på. Fårup har knap 250.000 kvm, så der er rigelig med plads til, at både gæster og medarbejdere kan holde afstand.

Det betyder at man skal købe billet på forhånd i hele sæsonen for at være sikker på at komme ind – og har man sæsonkort, så skal man booke sit besøg på forhånd

Dog vil det være således, at hvis der er plads i parken på dagen, så kan man fortsat komme ind med normalt billetkøb eller ved fremvisning af sæsonkort.

Har I allerede billetter til en gruppeudflugt, fribilletter, billetter der er købt hos en af vores overnatningspartnere, hos NT, ophold på Hotel Fårup eller har I allerede købt en billet tidligere, så skal I ikke gøre yderligere, da vi har taget højde for disse billetter. Gæster der har et ledsagerkort skal købe billet på forhånd til sig selv, men ledsageren skal ikke reservere eller købe billet.    

OBS: Vi arbejder i øjeblikket på at udvikle en teknisk løsning så man kan reservere sæsonkortbesøg og købe datospecifikke billetter. Løsning er klar senest d. 30. maj.  

Hold afstand til andre gæster
Overhold afstandsmarkeringen i køsystemerne og hold afstand på stier og spisesteder. Stå kun én person fra hver familie/gruppe i kø i kiosker og fotobutikker i det omfang det er muligt.

Brug håndsprit og vask hænder
Ved indgangen og udgangen til alle forlystelser er der opstillet håndsprit. Benyt håndsprit før og efter hver tur i en forlystelse. I alle vores restauranter er der også opstillet håndsprit – brug det inden I går ind i restauranten og når I går ud igen.

Undgå kontanter
Brug betalingskort og mobilbetaling i butikker og spisesteder, så vidt det er muligt.

Undgå fysisk kontakt med personale
For at begrænse det fysisk kontakt med imellem gæster og personale, så vi må desværre vente med highfives og krammere.

Følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger
Har du – eller en i din tætte omgangskreds – symptomer på covid-19, så skal du ikke besøge parken. Får du symptomer mens du er i parken, så ring til os på 98 88 16 00. Find opdateret anbefalinger og symptomer her

 

Ændret rutiner rutiner omkring rengøring og træning af personalet

Afspritning af forlystelser
Bøjler og berøringsflader i forlystelserne rengøres løbende. Vi ved, at det tager lidt ekstra tid at få alle gæster igennem med disse forholdsregler, men vi håber, at alle vil udvise lidt ekstra tålmodighed.

Ekstra rengøring i parken
Vi har skruet op for rengøringen af toiletter, spisesteder, kiosker og Hotel Fårup.

Uddannelse af personale
Vores personale uddannes i retningslinjerne og hygiejne inden åbning

Vær opmærksom på at vi vil løbende justere tiltagene i det omfang at myndighedernes retningslinjer opdateres.

Begrænsninger i forlystelserne i parken

Det er på nuværende tidspunkt uklart i hvilket omfang at Aquaparken, 4D Biografen og Rævens Hule får lov til at åbne – og om der evt. kommer begrænsninger på omklædningsfaciliteterne i Aquaparken. Dog er vi optimistiske, da Aquaparken er udendørs og samtidig ved vi at øvrige biografer i Danmark åbner op og at der snart kommer retningslinjer omkring drift af biografer i den forbindelse.

 

Udvalgte forlystelser kører evt. med nedsat kapacitet, da vi ikke pakker både og vogne med flere familier/grupper – og at der skal holdes afstand i enkelte forlystelser.