1.28.0.11730
Skip to the content

FAQ

Her finder I svar på de oftest stillede spørgsmål. Har I brug for yderligere vejledning, er I altid velkommen til at kontakte os på bc@faarup.dk eller 96 73 92 12

 

Hvor skal vi henvende os?

Når I ankommer til parken, kan I reelt gå i gang med opgaverne, som det passer bedst for jer. I er velkommen til at henvende jer i vores Information, hvis I har spørgsmål eller I har bestilt materialer, så som målebånd eller armbånd i forbindelse med jeres dag i parken.

 

Hvilke dage kan vi besøge Fårup?

Alle skoleelever kan kombinere faglighed og sjov i Danmarks sjoveste klasseværelse i hverdage i maj, juni og august, hvor Fårup holder åbent. Det er muligt at bestille en skoledag i Fårup på forhånd. Læs mere her:

 

Hvad skal vi medbringe?

Eleverne skal medbringe mobiltelefoner med kamera og lommeregner. Derudover skal der bruges blyant og papir. Til enkelte opgaver skal der bruges målebånd, disse kan lånes i parken – og udleveres i Informationen ved ankomst. Book dem gerne på forhånd.

 

Hvor lang tid tager opgaverne?

Det unikke ved opgaverne er, at de både kan løses enkeltfagligt og i et samarbejde – og på en måde, så fagenes relevans bliver virkelig for eleverne. Uanset om det er folkeskole- eller gymnasieelever. Alle gymnasieopgaver kan ikke nås på en dag i Fårup Sommerland.

 

Armbånd

I kan i formularen bestille gratis armbånd med plads til lærerens telefonnummer. Nogle gange kan det nemlig godt være lidt svært at finde hinanden i Fårup, og derfor er det altid en god idé at give eleverne i de mindste klasser et armbånd på. Det gør det meget lettere for os at hjælpe elever med at finde deres lærere, hvis det skulle ske, at de ikke kan få øje på hinanden.

 

Forlystelser

Forlystelserne, som skal anvendes ved de enkelte opgaver, kan I finde på parkkortet, som kan downloades her eller fås i Fårup, når I ankommer.