1.24.0.10175
Skip to the content

FAQ

Her finder I svar på de oftest stillede spørgsmål. Har I brug for yderligere hjælp, er I altid velkommen til at kontakte os på bc@faarup.dk/cbk@faarup.dk eller 96 73 92 12/ 96 73 92 02

 

Hvor skal vi henvende os?

Når I ankommer til parken, skal I henvende jer i vores Information. Her får I udleveret nødvendige materialer samt armbånd – som I har bestilt i forbindelse med reservation af dagen.

 

Hvilke dage kan vi besøge Fårup?

Alle gymnasieelever kan kombinere faglighed og sjov i Danmarks sjoveste klasseværelse i hverdage i maj, juni og august, hvor Fårup holder åbent. Det er muligt at bestille en skoledag i Fårup på forhånd. 

 

Hvad skal vi medbringe?

Eleverne skal medbringe mobiltelefoner med kamera og lommeregner. Derudover skal der bruges blyant og papir. Til enkelte opgaver skal der bruges målebånd, disse kan lånes i parken – og udleveres i Informationen ved ankomst.

 

Hvor lang tid tager opgaverne?

Det unikke ved opgaverne er, at de både kan løses enkeltfagligt og i et samarbejde mellem fysik og biologi – og på en måde, så fagenes relevans bliver virkelig for eleverne. Alle opgaver kan ikke nås på en dag i Fårup Sommerland.

 

Spisning i parken

I er velkommen til at medbringe jeres egen mad i Fårup. Parkens spisesteder er naturligvis også åbne, og rundt omkring i parken finder I et væld af muligheder for at fylde maven med et godt måltid mad.

Skal det hele være lidt nemmere, har vi lavet et særligt tilbud til klasser, der deltager i vores skoleprogram. Der er følgende tilbud at vælge imellem:

 

Burgermenu 

Burger med pomfrittes

50 cl. sodavand 

86 kr. pr. person

Ovenstående skal bestilles på forhånd og kan faktureres sammen med undervisningsforløbet. 

 

Sandwich

Sandwich med kylling/bacon eller ost/skinke

1 Kildevæld eller juice

69 kr. pr. person

Ovenstående skal bestilles på forhånd og kan faktureres sammen med undervisningsforløbet. 

 

Armbånd

I kan i formularen bestille gratis armbånd med plads til lærerens telefonnummer. Nogle gange kan det nemlig godt være lidt svært at finde hinanden i Fårup, og derfor er det altid en god idé at give eleverne i de mindste klasser et armbånd på. Det gør det meget lettere for os at hjælpe elever med at finde deres lærerer, hvis I ikke kan få øje på hinanden.

 

Forlystelser

Forlystelserne, som skal anvendes ved de enkelte opgaver, kan I finde på parkkortet, som kan downloades her eller fås i Fårup, når I ankommer. Hvis en forlystelse er midlertidigt lukket, er I desværre nødt til at springe den pågældende opgave over.