1.26.0.10947
Skip to the content

Gruppeudflugt inkl. spisning

Entré inkl. spisning til gruppepriser gælder ved min. 20 betalende personer, der betaler samlet og besøger Fårup Sommerland på samme dag. Entré inkl. spisning skal forudbestilles, og I har mulighed for at vælge den menu, der passer bedst til jeres dag. Find inspiration på denne side.

Restaurant Loen eller Oasen

I restaurant Loen finder I vores appetitvækkende pizza- og pastabuffet med en masse livretter. Buffeterne består af et stort udvalg af forskellige friskbagte og hjemmelavet pizzaer. Her tilbydes også veganerpizza - I skal blot spørge personalet eller orienteres os ved bestilling. I kan også få lasagne, stort udvalg af pastaretter og blandet salat. Buffeten er inkl. fri sodavand eller saft.

I restaurant Oasen kan I få en lækker grillbuffet. Grillkødet er saftigt og mørt. Vi tilbyder i Oasen også lækre Byg-selv burgere -hvor I kan lave burgere med alt jeres yndlingstilbehør og få den lige, som I elsker den.

 

Priser for 2021 er på vej og lægges online i januar
Luksus Grillbuffet i Bålhytten

Reserver Fårups populære bålhytte, der ligger lige ved siden af Hotel Fårup. Vi tænder bålet, kokken står og griller, og I kan nyde en lækker grillbuffet og gå i baren efter drikkevarer.

Glæd jer til: Steak, grillpølse, grillben, kartoffelsalat, ovnstegte kartofler samt to blandede salater, majskolber, friskbagt brød og smør.

Det er også muligt at bestille popcorn og skumfiduser, som I kan hygge jer med ved bålet.

Der er plads til 60 personer til spisning i Bålhytten.

 

Priser:

Luksus grillbuffet voksne fra 10 år og op kr. 249

Luksus grillbuffet børn 3-9 år kr. 149

Drikkevarer afregnes efter forbrug.

Lej "teltet" på Eventpladsen

Vil I være sikre på at få en plads sammen til jeres fælles grill- arrangement, så kan vi tilbyde jer at sidde på vores overdækkede teltplads på Eventpladsen. Min. 50 pers. - max 200 pers.

Hvis I medbringer en overdådig grillmester, så reserverer vi pladserne, tænder grillerne og leverer én grill-selv buffet. Nedenstående grillpakke er inkl. engangsservice, dressing, ketchup, sennep, salt/ peber & servietter. I skal være opmærksomme på, at maden ved større grupper serveres på buffetbord på teltpladsen.


Der vil blive tændt griller på pladsen, så det passer til det antal I er i alt. I hygger jer selv med at grille maden selv. Leje af Eventpladsen vil være gratis, hvis I køber grillpakker maden gennem os. Tidspunkt aftales med jer.

Grillpakke: Pr. person uanset alder: kr. 149,- (min. 50 personer)
Svinemørbrad, grillben, grillpølse, majskolbe, kartoffelsalat og blandet salat.

 

Leje af "teltpladsen uden mad

Ønsker I selv at medbringe maden til jeres arrangement, vil det være muligt at leje ”teltpladsen”, hvis I er en gruppe på min. 50 personer.
Kr. 50,- pr. person.

Diverse tilkøb

Morgenkomplet 09.00 - 10. 00
Lækker morgenkomplet med rundstykker, brød, ost, forskelligt pålæg, marmelade og kage. Og selvfølgelig med kaffe, te og juice.
Kun kr. 69,- pr. person. (småbørn 0-3 år er gratis)

Sandwich-to-go: udleveres i Spisekammeret
Som tilvalg til din gruppeudflugt kan du købe lækre frisksmurte sandwich - så behøver I heller ikke bekymre jer om mad til hjemturen. I kan vælge mellem 2 varianter.
Kun kr. 69,- pr. person (inkl. ½ liter kildevand eller juice).

Kontakt

Kontakt os - og hør om mulighederne for en helt uforglemmelig firmatur, familietur, skoleudflugt eller bare en tur for alle dine venner. Vi anbefaler, at I reserverer jeres gruppetur i god tid.

 

Salgschef, Bettina Christensen 

Telefon: + 45 96 73 92 12
E-mail: bc@faarup.dk