1.28.0.11730
Skip to the content

Gruppeudflugt inkl. spisning

Entré inkl. spisning til gruppepriser gælder ved min. 20 betalende personer, der betaler samlet og besøger Fårup Sommerland på samme dag. I har mulighed for at vælge lige nøjagtig den mad, I har lyst til og som passer bedst til jeres dag i skoven. Entré inkl. spisning til grupper skal forudbestilles.

Har I deltagere i gruppen, der har allergener, som vi skal tage hensyn til, er det blot at nævne det ved bestilling. Har deltagere i gruppen sæsonkort til Fårup Sommerland skal kortet medbringes på dagen, således det registreres ved indgangen. På den måde kommer gruppen efterfølgende kun til at betale for maden for de deltagere.

Mange forskellige muligheder for spisning

Vi har nedenfor samlet forskellige muligheder for en hyggelig dag i Fårup Sommerland inkl. spisning for jeres gruppe, som vi håber, I vil lade jer inspirere af. Flere af spisemulighederne med udgangspunkt i, at vi kan holde afstand også i 2021. Kontakt os endelig hvis I vil høre mere om de nedenstående muligheder og priser.

 

Restaurant Loen byder på populære pizza-/pastaretter

I Restaurant Loen finder I vores meget populære og appetitvækkende pizza- og pastabuffet med de mange livretter. Restauranten tilbyder et stort udvalg af forskellige friskbagte og hjemmelavet pizzaer. Her tilbydes også veganerpizza - I skal blot spørge personalet eller orientere os ved bestilling.

Derudover kan I også glæde jer til lasagne, et stort udvalg af pastaretter og blandet salat. Spisning i Restaurant Loen er inkl. fri sodavand eller saft.

 

Restaurant Oasen – social dining nu også for grupper

I Restaurant Oasen fortsætter vi i 2021 med social dining - vores helt nye madkoncept, som vi lancerede sidste sommer. Da vi sidste sommer havde stor interesse fra større grupper på dette nye madkoncept, har vi i år valgt at åbne op for dette spændende madkoncept på træplankerne også for grupper.

 

Luksus grill i Bålhytten

Reserver Fårups populære bålhytte, der ligger lige ved siden af Hotel Fårup. Vi tænder bålet, kokken står og griller, og I kan nyde en lækker grillbuffet og gå i baren efter drikkevarer.

Glæd jer til: Grillfrokost, indeholdende steak, grillpølse, grillben, 2 slags kartofler (kartoffelsalat og ovnbagte kartofler) samt 2 blandede salater, majskolber, brød og smør.

Bestilles entré og grillfrokost i Bålhytten til hele gruppen tilbyder vi en samlet gruppepris.

 

Lækre tapasanretninger serveret på Eventpladsen, beliggende midt i parken

Vil I være sikre på at få en plads sammen, når I skal nyde frokosten i det fri med mulighed for afstand, så kan vi tilbyde jer at sidde på vores overdækkede teltplads på det vi kalder Eventpladsen.

Som noget nyt i år tilbyder vi at servere lækre tapasanretninger, som leveres på Eventpladsen, når I er klar til at nyde maden og det passer ind i jeres program. Vi serverer anretningerne i bakker med engangsservice og serviet, så det er blot at sætte jer til rette og nyde maden.

Tapas anretningerne er inkl. kildevand. Mulighed for andre drikkevarer. Vi tilbyder to forskellige anretninger samt en børnetapas.

 

Hotel Fårup

Tag en pause fra rutsjebanerne, og nyd en lækker frokost på vores 4-stjernede Hotel Fårup. De serverer de lækreste stykker smørrebrød til frokost. De skal prøves!

Smørrebrød til frokost på Hotel Fårup laves som buffet, hvor I har mulighed for at vælge mellem enten 2 eller 3 stykker smørrebrød.

Kontakt

Kontakt os - og hør om mulighederne for en helt uforglemmelig firmatur, familietur, skoleudflugt eller bare en tur for alle dine venner. Vi anbefaler, at I reserverer jeres gruppetur i god tid.

 

Salgschef, Bettina Christensen 

Telefon: + 45 96 73 92 12
E-mail: bc@faarup.dk