1.27.0.11372
Skip to the content

Gruppeudflugt i Fårup Sommerland

Sæt kollegaer, venner eller familie i centrum for en dag eller to. En tur i Fårup Sommerland er en udflugt, som normalt varer hele dagen, og vi kan sørge for det hele: Morgenmad, kilden i maven, sejlture, frokost, en tur i træstammerne, Aquapark, frokost, aftensmad og måske en kop kaffe og en isvaffel, inden solen går ned. Skulle I alle er nogle af jer have lyst til at kombinere udflugten med en overnatning på vores skønne 4-stjernede Hotel Fårup, så er det selvfølgelig også muligt.

Hvad end I er 20 eller 10.000, vil vi meget gerne komme med et forslag til en helt uforglemmelig firmatur, familietur, skoleudflugt eller bare en tur for alle dine Facebook-venner. Sidder du i en personaleforening, laver vi også gerne et uforpligtende tilbud/program for dagen til jer. Lad jer inspirere af de mange muligheder for en sjov dag i skoven sammen nedenfor.

Hvis I er en større gruppe, der skal besøge Fårup Sommerland, kan det være en fordel at forudbestille jeres entrébilletter. I sparer penge på entréen allerede ved 20 personer.

Gruppeentré 2021

26. april - 4. juni Kr. 230,- pr. person (Normalpris kr. 255,-)
5. juni - 22. august Kr. 270,- pr. person (Normalpris kr. 295,-)
23. august - 19. sep. Kr. 230,- pr. person (Normalpris kr. 255,-)
16. – 24. oktober  Kr. 250,- pr. person (Normalpris kr. 275,-)

Ovennævnte priser er gældende for både børn og voksne. Børn under 3 år er gratis.

 

Fårup dukater

I Fårup Sommerland tilbyder vi det, vi kalder ”Fårup dukater” til større grupper. Dukaterne er en værdikupon, som koster kr. 50,- pr. stk. og kan benyttes ved alle spisesteder, butikker m.v. i parken.

Måske er alle ikke sulten på samme tid, så stil sulten, når I har lyst med Fårup Sommerlands dukater.

Dukater gælder kort sagt til valgfrit køb i hele parken på jeres udflugtsdag.

 

Forlystelsesfoto til rabatpris for grupper

Få et minde med hjem fra jeres gruppetur. Kuponer skal bestilles inden besøget.

 

 

Kontakt

Kontakt os - og hør om mulighederne for en helt uforglemmelig firmatur, familietur, skoleudflugt eller bare en tur for alle dine venner. Vi anbefaler, at I reserverer jeres gruppetur i god tid.

 

Salgschef, Bettina Christensen 

Telefon: + 45 96 73 92 12
E-mail: bc@faarup.dk