1.22.0.8578
Skip to the content

Gruppeudflugt i Fårup Sommerland

Sæt kollegaer, venner eller familie i centrum for en dag eller to. En tur i Fårup er en udflugt, som normalt varer hele dagen, og vi kan sørge for det hele: Morgenmad, kilden i maven, sejlture, frokost, en tur i træstammerne, Aquapark, aftensmad og måske en kop kaffe og en isvaffel, inden solen går ned. 

Hvad end I er 20 eller 10.000, vil vi meget gerne komme med et forslag til en helt uforglemmelig firmatur, familietur, skoleudflugt eller bare en tur for alle dine Facebook-venner. Sidder du i en personaleforening, laver vi også gerne et uforpligtende tilbud/program for dagen til jer. Vi anbefaler, at I reserverer jeres gruppetur i god tid.

Gruppeentré 2020

Et besøg helt ude i skoven er alle pengene værd! Hvis I er en større gruppe, der skal besøge Fårup Sommerland, kan det være en fordel at forudbestille jeres entrébilletter. I sparer penge på entréen allerede ved 20 personer.

 

21. maj - 4. juni Kr. 225,- pr. person (Normalpris kr. 250,-)
5. juni - 23. august Kr. 265,- pr. person (Normalpris kr. 290,-)
24. august - 18. oktober Kr. 225,- pr. person (Normalpris kr. 250,-)

Ovennævnte priser er gældende for både børn og voksne. Børn under 3 år er gratis.

Fårup dukater

I Fårup Sommerland tilbyder vi også de såkaldte ”Fårup dukater” til større grupper. Dukaterne er en værdikupon, som koster kr. 50,- pr. stk. og gælder ved alle spisesteder, butikker m.v. i parken. Måske er alle ikke sulten på samme tid, så stil sulten når I har lyst med Fårup Sommerlands dukater.

Kontakt

Kontakt os - og hør om mulighederne for en helt uforglemmelig firmatur, familietur, skoleudflugt eller bare en tur for alle dine venner. Vi anbefaler, at I reserverer jeres gruppetur i god tid.

 

Salgschef, Bettina Christensen 

Telefon: + 45 96 73 92 12
E-mail: bc@faarup.dk

 

Skriv til os

Vil du i kontakt med os kan du sende en mail her

'Fornavn' er påkrævet
'Efternavn' er påkrævet
Indtast venligst en gyldig email