1.17.2.7178
Skip to the content

Konfirmation på Hotel Fårup 

 

Lad Hotel Fårup danne rammen om jeres konfirmation, og giv dig selv og dine gæster en minderig dag i de hyggelige, stemningsfulde omgivelser midt i Danmarks sjoveste skov. Fra restauranten på Hotel Fårup kan I nyde udsigten til skovsøen og de store attraktioner som Falken og Orkanen. Når i holder konfirmation på Hotel Fårup har alle deltagere mulighed for, i løbet af dagen, at gå en tur i parken eller tage en tur i attraktionerne – ganske gratis.

I Fårup kan I skabe netop den konfirmation, som I har drømt om. På Hotel Fårup forkæles både gæster og konfirmand med lækker mad tilberedt af friske råvarer af god kvalitet. Fortæl os om jeres ønsker til menu, borddækning, anderledes oplevelser eller andet og brug os som sparringspartner til at skabe jeres specielle fest.  

Vælg konfirmationsmenu

Vi sammensætter i tæt dialog med jer en lækker menu - bestående af en forret, hovedret og dessert. Vælg mellem enten

  • Pindsvins Menu kr. 345,- 
  • Egerns Menu kr. 425,

Bemærk

Alle priser er inkl. moms og betjening samt mulighed for at gå ud i parken under arrangementet.

Det er halv pris på kuverter til børn under 12 år. Se i nedenstående, hvad menuer indeholder. 

Festmenu

Forkæl gæsterne med det bedste fra det Fårupske køkken. Hotel Fårup værner om friske og gode råvarer samt retter, der smager både små og store munde.

Ekstra krydderi til festen

Når festen holdes i Fårup Sommerland, er der rig mulighed for at krydre festen med besøg i parken eller anderledes tiltag.

Eksempelvis slush ice som velkomstdrink til børnene, en popcorn-maskine i festlokalet eller udlevering af dukater til festens deltagere, der kan benyttes til køb af is eller andet i parken i løbet af dagen. Det sætter prikken over i'et for festen, og kan gøre festen til en ekstra minderig dag.

 

Rammerne omkring festen

Fårup står gerne for at skabe de perfekte rammer omkring jeres konfirmation.

Vi sørger gerne for borddækning. Men ønsker I selv at bestemme/levere servietter, lys, blomster og bordkort m.v., vil dette selvfølgelig også være muligt.

Book allerede nu

Book din konfirmation nu - så er du sikker på, at der er plads til jer. Ved endelig reservation af lokaler til festarrangementer, opkræves et depositum. Dette beløb fratrækkes, når arrangementet er afviklet og afregnes endeligt.  

Kontakt Hotel Fårup: 

Telefon: + 45 96 73 92 07
E-mail: booking@faarup.dk