1.28.0.11730
Skip to the content

HOLD KONFIRMATIONSFEST PÅ HOTEL FÅRUP

 

Lad Hotel Fårup danne rammen om din konfirmationsfest, og giv dig selv og dine gæster en minderig dag i hyggelige, stemningsfulde omgivelser midt i Danmarks sjoveste skov.

 

Konfirmationslokaler i skønne omgivelser

Fra restauranten på Hotel Fårup kan du og dine gæster nyde udsigten til søen og de store attraktioner som Falken og Orkanen. Når du holder konfirmationsfesten på Hotel Fårup, har alle deltagere i løbet af dagen mulighed for at gå en tur i parken eller tage en tur i attraktionerne – ganske gratis.

I Fårup kan du holde præcis den konfirmation, du drømmer om. På Hotel Fårup forkæles både gæster og konfirmand med lækker mad, som er tilberedt af friske råvarer af bedste kvalitet. Fortæl os gerne dine ønsker til menu, borddækning, anderledes oplevelser eller andet, og brug os som sparringspartner til at skabe en helt speciel konfirmationsfest.

Vælg konfirmationsmenu

Vi sammensætter i tæt dialog med dig en lækker menu - bestående af en forret, hovedret og dessert. Vælg mellem enten:

  • Elgens Menu kr. 365,-
  • Pindsvins Menu kr. 385,- 
  • Egerns Menu kr. 425,-

Bemærk

Alle priser er inkl. moms og betjening samt mulighed for at gå ud i parken under arrangementet.

Der er halv pris på kuverterne til børn under 12 år. Se i nedenstående, hvad menuer indeholder. 

FESTMENU

Forkæl gæsterne med det bedste fra det Fårupske køkken. På Hotel Fårup værner vi om friske og gode råvarer samt retter, der smager både små og store munde.

Hold en uforglemmelig konfirmationsfest

Når du holder konfirmationsfest i Fårup Sommerland, har du rig mulighed for at krydre dagen med et besøg i parken eller anderledes tiltag.

Du kan eksempelvis servere slush-ice til velkomstdrink, have en popcornmaskine inde i festlokalet eller du kan udlevere dukater til dem, der deltager til din konfirmationsfest. Dukaterne kan du og dine gæster bruge til at købe is eller andre lækkerier i parken – og det er de ting, der kan være med til at gøre festen til en ekstra minderig dag.

 

Rammerne omkring festen

På den store konfirmationsdag kan du overlade alt det praktiske til os. Alt, du skal gøre, er at nyde dagen sammen med dine gæster.

Du er naturligvis mere end velkommen til selv at stå for bordkort, pynt, blomster, lys og servietter, men du kan også overlade det til os. Det er din dag. Du bestemmer. Vi står til rådighed, uanset hvordan du ønsker, din konfirmationsfest skal være.

Book allerede nu

Vær ude i god tid, og book din konfirmationsfest allerede nu - så er du sikker på, at der er plads til jer. Ved endelig reservation af konfirmationslokaler opkræves et depositum. Beløbet fratrækkes, når konfirmationen er afviklet og afregnes endeligt.  

Kontakt Hotel Fårup: 

Telefon: + 45 96 73 92 07
E-mail: booking@faarup.dk