1.28.0.11730
Skip to the content

Hold fødselsdagsfest på Hotel Fårup

 

Ønsker du at holde en uforglemmelig fødselsdagsfest? På Hotel Fårup har vi de perfekte lokaler til fødselsdagsfest, og vi sørger for, at du blot skal læne dig tilbage og nyde dagen.

Børnefødselsdag eller
70-års fødselsdag?

Vi hjælper med at arrangere præcis den fødselsdagsfest, du drømmer om, uanset hvilken alder du fylder. Skal du holde den sjoveste børnefødselsdag med gennemført tema, hvor der er plads til leg og masser af grin? Eller er det en rund fødselsdag, hvor både familien og venner er samlet? Vi klarer det hele.   

 

Hold fest på Hotel Fårup

Fødselsdagsfest i skønne omgivelser

Lokalerne til en fødselsdagsfest på Hotel Fårup er lyse og bærer præg af skovstemning, hvor du kan nyde udsigten til søen og flere forlystelser. Du er velkommen til selv at stå for både bordkort, pynt og blomster, men du kan også sagtens overlade det til os.

I løbet af dagen kan du byde gæsterne på en tur i parken eller tage en tur i forlystelserne – ganske gratis.

 

Udforsk vores forlystelser og aktiviteter

Festmenu for store og små

På Hotel Fårup værner vi om friske og gode råvarer samt retter, der smager både de små og store munde. Vælg mellem to menuer, som består af en forret, hovedret og dessert:

  • Pindsvins Menu kr. 345,- 
  • Egerns Menu kr. 425,-

Bemærk

Alle priser er inkl. moms og betjening samt mulighed for at gå ud i parken under arrangementet.

Der er halv pris på kuverterne til børn under 12 år. Se i nedenstående, hvad menuer indeholder. 

Festmenu

Forkæl gæsterne med det bedste fra det Fårupske køkken. På Hotel Fårup værner vi om friske og gode råvarer samt retter, der smager både små og store munde.

Brug os som sparringspartner

Vi ved, at forventningerne til din fødselsdagsfest er høje. Derfor gør vi alt, vi kan, for at en fødselsdagsfest på Hotel Fårup bliver en dag, du og dine gæster aldrig vil glemme.

Brug os som sparringspartner, og del gerne dine tanker og ønsker til fødselsdagsfesten – vi klarer alt fra en gennemført temafest til at pifte festen op med både slush-ice, popcorn og meget andet.

 

Forlæng festen med overnatning

Rund din fest af med overnatning på vores firestjernet familiehotel. Hotelværelserne er børnevenlige og emmer af skovstemning, der indbyder til hygge. Næste morgen kan du få morgenmad, inden du får lov til at prøve forlystelserne, før parken åbner for andre.

Gør ekstra ud af børnefødselsdagen på Hotel Fårup med en fødselsdagspakke. Vi pynter op på værelset, serverer børnechampagne, slik og fødselsdagskage på værelset, og der er en fin gave fra Fårup Sommerland. Prisen er et tilkøb til værelset, og pakken står klar på værelset ved ankomst.

 

Læs mere om Hotel Fårup

Planlæg din fødselsdagsfest

Vil du høre mere om mulighederne for at holde din fødselsdagsfest midt ud i skoven, er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. Vi anbefaler, at du er ude i god tid med at booke, så du er sikker på, at der er lokaler til din fødselsdagsfest.

Kontakt Hotel Fårup: 

Telefon: + 45 96 73 92 07
E-mail: booking@faarup.dk