1.22.0.8578
Skip to the content

Festmenu 2020

Forkæl gæsterne med det bedste fra det Fårupske køkken. Hotel Fårup værner om friske og gode råvarer samt retter, der smager både små og store munde. I det nedenstående har vi samlet en række menuforslag til festen ved min. 20 personer.

Inden maden

Snacks: Vælg 2 slags til velkomsten. Pris kr. 39,- per person. I kan vælge mellem:

  • Sprøde hjemmelavede kartoffelchips med urtecreme 
  • Serranoskinke rullet med urter
  • Sprøde snacks ristede og saltede nødder samt sprøde rugbrødsflager
  • Italiensk fennikelpølse med aioli og oliven

Vælg menu

Vælg mellem enten

  • Pindsvins Menu kr. 345,- 
  • Egerns Menu kr. 445,-

 

Bemærk
Alle priser er inkl. moms.

Alle forretter og desserter serveres på tallerkner og hovedretter serveres på buffet. Det er halv pris på kuverter til børn under 12 år. Se i nedenstående, hvad menuer indeholder. 

Pindsvins Menu

Forret 

Røget laks med salat af spæde krydderurter, crumble af ristet rugbrød hertil syrnet fløde skilt med urteolie

Hovedret - buffet
  • Langtidsstegt okse med hjemmelavet rødvinssauce
  • Marineret gris med bagte og marinerede rødder samt cremet sauce
  • Saftigt kyllingebryst med saute af sæsonens friske grøntsager og svampe
  • Små stegte kartofler med krydderurter
  • Flødekartofler
  • Klassisk broccolisalat med bacon
  • Pastasalat med tomat og friske urter

 

Dessert 

Hotel Fårups to lags chokoladekage med bærparfait og vaniljecreme

Egerns Menu

Forret

Røget dyrekølle med syltede svampe, hø-ost samt sprøde og friske urter

Hovedret - buffet

  • Oksefilet med marinerede bagte løg og okseglace
  • Vesterhavs torsk bagt med urtesmør hertil sæsonens grøntsager
  • Langtidsstegt grisesteg på ben med glaserede rodfrugter og sauce på sæsonens svampe, hertil små stegte kartofler med krydderurter
  • Bulgursalat med bagte rodfrugter, marinerede blommer og sprøde kerner
  • Bønnesalat med frisk ost og rødløg
  • Årstidens salat

Dessert

Vanilje mousse med variation af æble og lun karamelsauce

Natmad

Inden gæsterne siger tak for i dag, har I også mulighed for at vælge natmad. 

 

Kartoffel-porresuppe med sprød bacon og urter. Serveres med friskbagt brød og økologisk smør fra Naturmælk.

Pris kr. 65,- per person                                                      


Klassisk dansk pølsebord med friskbagt brød og smør.

Pris kr. 65,- per person  
                                                         

Italiensk/spansk pølsebord med delikate oste og udsøgt tilbehør. Serveres med friskbagt brød og smør.

Pris kr. 85,- per person                                                          

Byg-selv hotdog med klassisk tilbehør.

Pris kr. 75,- per person                                                

Høns i asparges i sprød skal.

Pris kr. 65,- per person