1.28.0.11730
Skip to the content

FESTMENU 2021

Forkæl gæsterne med det bedste fra det Fårupske køkken. Hotel Fårup værner om friske og gode råvarer samt retter, der smager både små og store munde. I det nedenstående har vi samlet en række menuforslag til festen ved min. 20 personer.

INDEN MADEN

Snacks: Vælg 2 slags til velkomsten. Pris kr. 39,- per person. I kan vælge mellem:

  • Sprøde hjemmelavede kartoffelchips med urtecreme 
  • Saltede nødder 
  • Små italiensk pølser med oliven

VÆLG MENU

Vælg mellem enten

  • Elgens Menu kr. 365,-
  • Pindsvins Menu kr. 385,- 
  • Egerns Menu kr. 425,-

 

Bemærk
Alle priser er inkl. moms.

Alle forretter og desserter serveres på tallerkner. Det er halv pris på kuverter til børn under 12 år. Se i nedenstående, hvad menuer indeholder. 

ELGENS MENU

Forret

Saltet ”grillet” laks med syltede hvide asparges og semi tørrede tomater - samt peberrodsfløde med æble, purløg, lakserogn og urteolie. Hertil spæde salater og rugbrødsknas.
Hertil friskbagt rustikt landbrød og økologisk smør fra Naturmælk

Hovedret

  • Rosa stegt okse med rødvinssauce
  • Terrin af fjerkræ med urter, sauté af ærter, nye løg og cremet
    hønsesauce
  • Marineret gris med smørdampede nye gulerødder
  • Pastasalat med pesto og tomat
  • Hjertesalat med krydderurter og mormordressing
  • Små danske kartofler vendt i urter og smør
  • Kartoffelflan med krydderurter
  • Friskbagt brød og økologisk smør fra Naturmælk

Dessert

Danske jordbær med hyldeblomstmousse, karamelcreme og
sprød crumble.

PINDSVINS MENU

Forret 

Saltet ”grillet” laks med peberrodsfløde med æble, purløg og lakserogn  - samt spæde salater, rugbrødscrumble og marineret
agurk. Hertil friskbagt rustikt landbrød og økologisk smør fra Naturmælk

Hovedret - buffet
  • Rosa stegt okse med glaserede beder og hjemmelavet
    rødvinssauce
  • Marineret gris med bagte og marinerede rødder samt cremet
    sauce
  • Terrin af fjerkræ og krydderurter med sauté af sæsonens grønt
  • Sæsonens blandede salat
  • Nordisk kålsalat med ristede kerner
  • Sæsonens kartoffel
  • Små urtebagte kartofler
  • Friskbagt brød og økologisk smør fra Naturmælk

 

Dessert 

Creme fraiche mousse med marineret pære, pærepuré,
citronverbena samt knas og tørre kagebrud

EGERNS MENU

Forret

Røget dyrekølle gemt under et tæppe af mayonnaise med salat af urter, små kartoffelchips og revet økologisk ost fra
Naturmælk. Hertil friskbagt rustikt landbrød og økologisk smør fra Naturmælk

Hovedret - tallerkenserveret

  • Rosa stegt oksefilet, spidskålsblad med sauté af kål og løg.
  • Hertil confiteret kartoffel, kartoffelpuré, karamelliseret løg samt
    okseglace.
  • Friskbagt brød og økologisk smør fra Naturmælk

Dessert

Chokolademousse med en midte af havtorn hertil karamelcreme, marineret havtorn, havtorngelé og havtornparfait.

NATMAD

Inden gæsterne siger tak for i dag, har I også mulighed for at vælge natmad. 

 

Pølsebord med både danske og udenlandske pølser, delikate oste samt udvalg af sæsonens tilbehør. Serveres med friskbagt brød og smør fra Naturmælk

Pris kr. 85,- per person                                                                                                                                                            

 

Byg-selv hotdog med klassisk tilbehør

Pris kr. 75,- per person                                                

Høns i asparges i sprød skal

Pris kr. 65,- per person