1.4.1.3919
Skip to the content

Festmenu 2019

Forkæl gæsterne med det bedste fra det Fårupske køkken. Hotel Fårup værner om friske og gode råvarer samt retter, der smager både små og store munde. I det nedenstående har vi samlet en række menuforslag til festen ved min. 20 personer.

Inden maden

Snacks: Vælg 2 slags til velkomsten. Pris kr. 39,- per person. I kan vælge mellem:

  • Chili-nødder og corn snacks        
  • Rodfrugtechips serveret med guacamole 
  • Ristede rugbrødsflager og hjemmelavet humus
  • Italiensk fennikelpølse serveret med aioli og oliven
  • Marineret edamamebønner med chili, citronolie og urter

Vælg menu

Vælg mellem enten

  • Pindsvins Menu kr. 345,- 
  • Egerns Menu kr. 425,-
  • Elgens Menu kr. 495,-

 

Bemærk
Alle priser er inkl. moms.

Alle forretter og desserter serveres på tallerkner og hovedretter serveres på buffet. Det er halv pris på kuverter til børn under 12 år. Se i nedenstående, hvad menuer indeholder. 

Pindsvins Menu

Forret 

Koldrøget laks med rygeostecreme på sprød salat, citrus og ristet rugbrødsflager. Hertil friskbagt rustikt landbrød og økologisk smør fra Naturmælk.
Hovedret
  • Ovnstegt kyllingebryst med sprød spansk serannoskinke hertil flødekartofler
  • Sæsonens frisk dampet fisk serveret med friske krydderurter samt en hjemmelavet sauce hollandaise
  • Langtidsstegt oksecuvette serveret med urtestegte kartofler, årstidens ristede svampe og cremet svampesauce
  • Broccolisalat med rosiner og bacon
  • Sæsonens kålsalat med mormordressing, ristede nødder og friske krydderurter
  • Årstidens grønne salat
  • Friskbagt brød og økologisk smør fra Naturmælk

Dessert

Creme Brulée serveret med råmarineret bær og pyntet med chokolade.

Egerns Menu

Forret

Terrin af dansk kylling med spinat, semi dried tomater, flødeost og sprød serrano. Hertil serveres en portvin glace. Hertil friskbagt rustikt landbrød og økologisk smør fra Naturmælk.

Hovedret

  • Årstidens frisk dampet fisk med sprøde urter
  • Helstegt kalvefilet med langtidsstegte glaseret rodfrugter, samt ovnstegte kartofler med hvidløg og timian samt hjemmelavet rødvinssauce
  • Helstegt svineskank med sprøde svær hertil pommes mousse med friske krydderurter og løg samt en skysauce
  • Frisk bulgursalat med langtidsbagte cherrytomater og peberfrugter
  • Bønnesalat med edamame bønner og blancheret bønner
  • Årstidens grønne salat
  • Friskbagt brød og økologisk smør fra Naturmælk

Dessert

Hjemmelavet klassisk citronfromage med chokolade, en skum af fløde og nøddeknas.

Elgens Menu

Forret

Røget dyrekølle på sprøde salater med estragonmayonnaise, syltede svampe og drysset med Unika knas. Hertil serveres friskbagt rustikt landbrød og økologisk smør fra Naturmælk.

Hovedret

  • Sæsonens friskbagt fisk med æble, selleri og krydderurteolie
  • Helstegt oksefilet med stegte løg. Hertil Pommes Anna og pebersauce
  • Marineret langtidsstegt svinefilet med rodfrugt-sauté og ovnstegte kartofler samt skysauce.
  • Pastasalat med semi dried tomater, hvidløg og peberfrugt
  • Blomkålsalat med ristede nødder og pesto
  • Perlebygsalat med friske urter, sesam og soya
  • Årstidens grønne salat
  • Friskbagt brød og økologisk smør fra Naturmælk

Dessert

Kraftig chokoladekage serveret med hvid chokoladecreme og hindbærsorbet.

Natmad

Kartoffel-porresuppe med sprød bacon og urter. Serveres med friskbagt brød og økologisk smør fra Naturmælk.

Pris kr. 65,- per person                                                      


Klassisk dansk pølsebord med friskbagt brød og smør.

Pris kr. 65,- per person  
                                                         

Italiensk/spansk pølsebord med delikate oste og udsøgt tilbehør. Serveres med friskbagt brød og smør.

Pris kr. 85,- per person                                                          

Byg-selv hotdog med klassisk tilbehør.

Pris kr. 75,- per person                                                

Høns i asparges i sprød skal.

Pris kr. 65,- per person