1.28.0.11730
Skip to the content

FEST PÅ HOTEL FÅRUP 🥂


Har du lyst til at holde din næste fest på en lidt anderledes måde - blandt rutsjebaner og sjove attraktioner i Fårup? Vi arrangerer festen, som du ønsker det og tager gerne en uforpligtende snak om dine ønsker. Uanset om det er den kommende konfirmation, din 60 års fødselsdag eller festen for alle kollegaerne, så har vi rammerne til at skabe den fest, du drømmer om.

Unikke omgivelser

I Fårup er der mulighed for, at alle har det sjovt og hygger sig – store såvel som små - i hyggelige og afslappende omgivelser. Hotel Fårup ligger midt i skoven med udsigt til sø og de store forlystelser.

Også festlokalerne emmer af ægte skovstemning. Når festen holdes i Fårup, har du desuden en unik mulighed for at give gæsterne en anderledes oplevelse, der huskes i mange år fremover.

Forkæl gæsterne med en lækker menu

Hotel Fårup tilbyder dig og dine gæster en lækker madoplevelse, med respekt for kvalitet og friske råvarer. Vi sammensætter i tæt dialog med dig en lækker menu - bestående af en forret, hovedret (serveret som buffet) og dessert. Der er desuden mulighed for at tilvælge velkomstdrink.

Til børnene serverer vi gerne en speciel børnebuffet. Fortæl os, hvis du har specielle ønsker til, hvordan du kan forkæle dine gæster.

FESTMENU

Forkæl gæsterne med det bedste fra det Fårupske køkken. På Hotel Fårup værner vi om friske og gode råvarer samt retter, der smager både små og store munde.

En fest helt efter dit "hoved"

Uanset om der skal arrangeres en hyggelig mærkedag for familie og venner eller en minderig konfirmation, så står vi klar til at imødekomme dine ønsker og behov. I Fårup har du således mulighed for at skabe din helt egen fest i form af din personlige borddækning, menu, anderledes oplevelser m.v..

Når det gælder borddækning har du mulighed for selv at komme med bordpynt mv. eller overlade hele arbejdet til os. Vi kan klare alt fra borddækning, bordkort, valg af blomster etc. 

Krydr festen med anderledes tiltag så som slush ice som velkomstdrink til børnene, en popcornmaskine i festlokalet eller udlever dukater til festens deltagere, som kan benyttes til køb af is eller andet i parken i løbet af dagen.

Brug os gerne som sparringspartner

Vi hjælper gerne med gode ideer til, hvordan du får skabt en minderig og festlig dag. Du er mere end velkommen til at bruge os som sparringspartner i planlægningen af din kommende fest!

Kontakt

 

Har du yderligere spørgsmål til afholdelse af fest på Hotel Fårup, er du velkommen til at kontakte os.

Hotel Fårup: 

Telefon: + 45 96 73 92 07
E-mail: booking@faarup.dk