Skip to the content

HOLD FIRMAFEST PÅ HOTEL FÅRUP

Der er intet som en sjov firmafest sammen med kollegaerne. Det er uanset, om det er en julefrokost, sommerfest eller en jubilæumsfest. På Hotel Fårup hjælper vi med det hele, så I kan holde jeres næste firmafest midt ude i skoven.

FIRMAFESTER EFTER JERES ØNSKER

En af fordelene ved at holde en firmafest på Hotel Fårup er, at I slipper for det praktiske og alle forberedelserne. I skal blot fortælle jeres ønsker til festen, så klarer vi resten.

Har I specifikke ønsker til firmafesten, vil vi hellere end gerne hjælpe med alt fra speciel bordopdækning til pyntning af festlokalet.

Stars

INGEN FEST UDEN GOD MAD

En sjov fest bliver bare bedre med god mad. På Hotel Fårup bruger vi altid friske og gode råvarer, så vi kan sammensætte en appetitvækkende festmenu. Det eneste, I skal gøre, er at vælge menuen og nyde hinandens selskab.

Stars

Hold julefrokost midt i skoven

Skal den årlige julefrokost være anderledes, end den plejer? På Hotel Fårup kan I holde næste julefrokost i jeres eget festpyntet lokale, som emmer af julehygge. Her kan I vælge mellem to forskellige julemenuer, og sammensætte en julefrokost efter jeres ønsker.

Owls Stars

Firmafest med overnatning

Planlægger I at feste til langt ud på natten, kan det være en god idé at vælge en firmafest med overnatning, så I ikke skal bekymre jer om, hvordan I kommer hjem.

Uanset hvilken fest, I holder, har I muligheden for at overnatte på Hotel Fårup, hvor I kan vågne op til en lækker morgenmad med kollegaerne, inden turen går hjemad.

ARRANGÉR JERES NÆSTE FIRMAFEST

Ønsker I at høre mere om mulighederne for at holde næste firmafest på Hotel Fårup, er I altid velkomne til at kontakte os.

HOTEL FÅRUP

Telefon: + 45 96 73 92 07
E-mail: booking@faarup.dk