Skip to the content
Lej en rutsjebane

I Fårup giver vi jer mulighed for at leje en af vores rutsjebaner, så I har den helt for jer selv, når I holder arrangement eller møde på Hotel Fårup. Tag eksempelvis en af jeres pauser, hvor I nyder frokosten eller kaffen og kagen ind imellem rutsjebaneturene. Vi oplever, at det tilfører ny energi - og bagefter kommer der endnu flere gode ideer frem ved mødebordet.

Varighed ca. 45 min.

Fårup Segway Challenge

Er I klar på en spændende og sjov udfordring, hvor balance og en ny måde at styre sin motorik på er et must?

Alle kan være med, når de indledende øvelser laves. Efter introduktion dyster I på en sjov bane. Se segway’en som jeres værktøj, og de udfordringer, I får undervejs, som et spejl på hverdagen og de uforudsete opgaver, der altid dukker op.

Nogle må hoppe i cykelbådene for at finde en del af koden til den hemmelige boks, andre skal styre slagets gang og kommunikere til gruppen via walkie talkies. Glæd jer til en sjov pause.

 

Varighed 45 minutter

min. 15 personer

Rundvisning i Fårup Sommerland

Nu har I muligheden for at få historien om et sommerland, der i mere end 40 år har skabt oplevelser for både store og små. Hør om den iværksætterånd, der har udviklet nye forlystelser og opfundet løsninger, der siden er brugt af forlystelsesparker i hele Europa. Og så får I selvfølgelig også fortællingen om nogle af parkens forlystelser, sjove anekdoter og et indblik i, hvad det kræver, når en idé bliver til virkelighed – og der pludselig står en ny flot rutsjebane, et hotel eller man har opfundet hoppepuden.

Turen starter på Hotel Fårup og er en gåtur rundt i parken. Vi anbefaler påklædning efter vind og vejr. Det vil være muligt at kombinere jeres rundvisning med forplejning på Hotel Fårup.

Varighed 90 min.

Prisen er kr. 2.400 for de første 20 personer, herefter kr. 100,- pr. person. Priserne er ekskl. moms. Vi anbefaler en gruppestørrelse på max. 25 personer

Det vil ikke være muligt at få rundvisning i uge 26-32

Covid-19 tiltag i forbindelse med teambuilding

Vi gør vores allerbedste for at sikre en tryg afvikling af jeres teambuilding-event og sociale arrangement. Det er vigtigt og et stort fokusområde for os at sikkerheden altid er i top i forbindelse med alle de arrangementer, vi afvikler.

Land Rover & Morgendukkert

Hvem er morgenfriske og klar til en dukkert i det kølige og friske Vesterhav? Vi kører i Land Rover ned på stranden, slår lejr og smider håndklædet for at springe en tur i bølgerne. Vi pakker gerne en kurv med en lille bitter og laver en kop kaffe over bål. Efter en god tur på stranden, er I klar til at indtage mødelokalet med frisk energi.

Varighed ca. 45 min.

Gør-det-selv pauser

Trænger I til at kickstarte energien og gruppedynamikken i jeres møde, er Fårups nye gør-det-selv pauser med sjove energizers og powermingling-øvelser en effektivt og afvekslende måde at gøre det på. I kan låne en mappe med opgaverne på Hotel Fårup eller få dem tilsendt inden jeres møde.

 

Energizers og powermingling-øvelser er korte og enkle øvelser og lege, som i princippet kan bruges når som helst og hvor som helst. Brug energizers, når I trænger til en god pause og noget energi i lokalet, og lav powermingling-øvelserne, når I skal lære hinanden bedre at kende, og deltagerne skal give noget af sig selv til gruppen.

 

Vi garanterer for smil og gode grin undervejs!

Ved annullering af teambuilding, gælder følgende afbestillingsbetingelser:

Ved hel eller delvis afbestilling mindre end 6 uger før eventdato faktureres 50%. Mindre end 3 uger før: 75%. Mindre end 48 timer før: 100%.

Kontakt

Kontakt os - og hør mere om alle vores forskellige muligheder vedrørende møder og konferencer. 

Salgschef, Bettina Christensen 

Telefon: + 45 96 73 92 12
E-mail: bc@faarup.dk