Skip to the content

EN GRØN SKOV

 

I Fårup Sommerland og på Hotel Fårup drager vi omsorg for mennesker og miljø og vi ønsker at være både et hotel og en park, der foretrækkes af vores gæster, medarbejdere og samarbejdspartnere.

I Fårup har vi i mange år fokuseret på at passe godt på vores skov og den fantastiske natur vi ligger midt i, derfor har vi igennem mange år tænkt miljøet ind i måden Fårup drives på. Med en stor park, kommer et stort ansvar. Bæredygtighed er et vigtigt omdrejningspunkt i vores forretning og et omdrejningspunkt som konstant kan videreudvikles og optimeres. Vi tænker bæredygtighed på tværs af hele Fårup. Her kan du læse lidt mere om de tiltag vi gør, for at gøre vores skov lidt grønnere.

 

DET ØKOLOGISKE SPISEMÆRKE

 

Det økologiske Spisemærke er en statskontrolleret mærkningsordning for spisesteder. Det kan sammenlignes med det røde Ø-mærke. Forskellen er blot, at Det Økologiske Spisemærke findes i tre forskellige udgaver; guld, sølv og bronze.

Vi tror på, at Det Økologiske Spisemærke vil højne kvalitets- og smagsoplevelsen i vores køkken til glæde for vores gæster.

Vi er stolte af vores Økologiske Spisemærke i bronze på Hotel Fårup, der er et statskontrolleret bevis på, at du på Hotel Fårup garanteres økologi. Det betyder, at 30-60% af alle vores indkøbte råvarer er økologiske.

I Fårup kan du også spise økologisk i 'Skovens Pasta' i spisekammeret - derudover brygger vi alt kaffe i parken på økologiske bønner.

 

Læs mere om ordningen her: https://www.oekologisk-spisemaerke.dk/

 

 

 

 

REFOOD-MÆRKET♻️

 

REFOOD-mærket er en tillidsbaseret ordning for virksomheder og organisationer i fødevare- og servicesektoren, der aktivt gør en indsats mod madspild og for genanvendelse.

I Fårup mener vi, at det sender et stærkt signal, at vi forpligter os til REFOOD-mærket. På den måde støtter vi nemlig op om visionen om en bæredygtig fødevare- og servicesektor præget af mindre ressourcespild og mere genanvendelse.

Vi ønsker at bidrage til et mere ressourceeffektivt Danmark ved at være med på denne bæredygtige rejse, hvor vi sammen får det maksimale ud af dét madspild, som ellers går til spilde!

Læs mere om REFOOD ordningen her >> https://www.refood.dk/

GREEN-KEY 

 

Hotel Fårup er Green Key certificeret. Green-Key er turismens internationale miljømærke. Det gives til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet.

Mærket er et udtryk for, at Hotel Fårup lever op til en række konkrete og relevante miljøkrav på tværs af hele hoteldriften.

Kravene omfatter alt lige fra energi, vand og rengøring til økologiske råvarer, som vi løbende dokumenterer og bliver tjekket op på.

Læs mere om Green Key Miljømærket lige her >> https://www.greenkey.dk/