Skip to the content

FÅRUP CAMPINGS FACILITETER

På Fårup Camping har vi forskellige faciliteter, som du kan benytte dig af. Vi vil løbende optimere pladsens faciliteter, så de indbyder til ægte Fårup-oplevelser for store og små.

 

KIOSK

På Fårup Camping finder du en lille kiosk, hvor du har mulighed for at handle det mest nødvendige. Åbningstiden i kiosken er fra uge 27 til og med uge 31 fra kl. 8:00 – 10:00 og 15:00 – 22:00.
Øvrige åbningstider vil være oplyst på pladsen. 

Fårup Camping ligger derudover 3 km fra Hune og 3,5 km fra Saltum, hvor der er mulighed for yderligere indkøb.

 

OPHOLDSSTUE

På Fårup Camping finder du en hyggelig opholdsstue, som kan benyttes af alle pladsens gæster. Her er der blandt andet mulighed for at spille pool og bordfodbold. Opholdsstuen er åben fra kl. 8:00 til 23:00.

Når man anvender opholdsstuen, sætter vi kæmpe stor pris på, at man rydder op efter sig selv. Så er det rart for alle pladsens gæster at hygge sig i opholdsstuen.

 

LEGEPLADS

På Fårup Camping finder du en legeplads, hvor pladsens børn og barnlige sjæle kan hygge sig. Her kan man blandt andet give den gas på pladsens hoppepude eller spille fodbold på pladsens fodboldbane. På legepladsen finder du derudover et gyngestativ og et større legestativ med flere rutsjebaner. Legepladsen rummer derudover flere små legehuse, hvor fantasien kan slippes løs.

 

 

FÆLLES KØKKEN

På Fårup Camping finder du et fælles køkken, der er til fri afbenyttelse for alle pladsens gæster. Husk at rydde op efter jer, når I har brilleret med jeres kokkefærdigheder i køkkenet, så det hele er rent og pænt til den næste, der skal bruge det. 

TOILET- OG BADEFACILITETER

På pladsen finder du fælles toilet- og badefaciliteter, som pladsens gæster kan gøre brug af. 

FÅRUP SOMMERLAND I BAGHAVEN

Måske vigtigst af alt har du som gæst på Fårup Camping Fårup Sommerland lige i baghaven. Sommerlandet ligger 500 meter fra campingpladsen, og har du billet til parken, bliver det derfor ikke meget lettere at bevæge dig mellem campingplads og sommerland. I Fårup Sommerland finder du et hav af store oplevelser for store og små. Husk at undersøge sommerlandets åbningstider, hvis du ønsker at kombinere dit ophold på Fårup Camping med store oplevelser i Fårup Sommerland. Læs mere om Fårup Sommerlands åbningstider her.