Skip to the content
Leaves More

SKATTEFRIE OPLEVELSER

Ifølge Finansloven 2021 kan alle virksomheder tilbyde deres ansatte gavekort til skattefri underholdning og samtidig hjælpe oplevelsesbranchen efter et hårdt år. Det er fedt!

Skattefritagelsen gælder kun gavekort til oplevelser som f.eks. Fårup Sommerland og gælder både for ansatte i offentlige og private virksomheder.

Kort fortalt så betyder aftalen, at alle medarbejdere kan få et gavekort til Fårup Sommerland på 1200 kr. af deres arbejdsgiver - uden at medarbejderen bliver beskattet af beløbet. Hvis man laver en aftale med arbejdsgiveren om, at medarbejderen selv skal betale for gavekortet over sin løn, så bliver de 1200 kr. trukket af bruttolønnen - det vil sige af lønnen, inden der betales skat - og betyder altså, at medarbejderen kun betaler omkring halvdelen af de 1200 kr.  

 

ER DU MEDARBEJDER?

SÅ er det bare at tilbyde din arbejdsgiver muligheden for virkelig at komme i kridthuset. Om I aftaler, at I bliver trukket over lønnen, eller om arbejdsgiveren forærer jer det som en gave har ikke betydning for, om I kan få gavekortet skattefrit - det skal blot være arbejdsgiver, der foretager købet.

 

ER DU ARBEJDSGIVER?

Vil du lægge et lod i puljen til 'Årets Chef/Kollega' og blive vildt populær hos dine kollegaer?
Det her er både en nem og billig måde. 
Du kan enten give gavekortet som en skattefri gave, eller medarbejderen kan betale over lønnen.

Alle gavekort til Fårup kan både benyttes til billetter, sæsonkort, overnatning samt i parkens restauranter og butikker, så selv hvis du allerede har et sæsonkort, kan du få stor glæde af gavekortet.

SÅDAN GØR DU:

Hvis du ønsker at betale med kreditkort, så kan du købe gavekortet direkte i vores webshop.

Ønsker du at betale med EAN eller få en faktura, så udfyld nedenstående formular, og så fikser vi fluks en sending gavekort til jer. Du er naturligvis også meget velkommen til at tage direkte fat på vores salgschef Bettina på bc@faarup.dk eller 96 73 92 12

Ønsker du at dykke ned i paragraffen, kan du nærstudere den lige her.

BESTIL SKATTEFRIT GAVEKORT