Skip to the content
Food (1)

GRUPPEUDFLUGT INKL. SPISNING

Vi har nedenfor samlet forskellige muligheder for en hyggelig dag i Fårup Sommerland inkl. spisning for jeres gruppe, som vi håber, I vil lade jer inspirere af. Flere af spisemulighederne med udgangspunkt i, at vi kan holde afstand også i 2022. 

Entré inkl. spisning til gruppepriser gælder ved min. 20 betalende personer, der betaler samlet og besøger Fårup Sommerland på samme dag. I har mulighed for at vælge lige nøjagtig den mad, I har lyst til og som passer bedst til jeres dag i skoven. Entré inkl. spisning til grupper skal forudbestilles.

PIZZA- OG PASTARETTER I RESTAURANT LOEN 

I Restaurant Loen finder I vores meget populære og appetitvækkende pizza- og pastabuffet med de mange livretter. Restauranten tilbyder et stort udvalg af forskellige friskbagte og hjemmelavet pizzaer. Her tilbydes også veganerpizza - I skal blot spørge personalet eller orientere os ved bestilling.

Derudover kan I også glæde jer til lasagne, et stort udvalg af pastaretter og blandet salat. Spisning i Restaurant Loen er inkl. fri sodavand eller saft.

ENTRÉ INKL. TRÆPLANKE 1

ENTRÉ INKL. TRÆPLANKE 2

DU KAN OGSÅ VÆLGE EN BØRNEPLANKE

Børnetræplanken indeholder

  • Fish and chips, sauce tatar og citrus.
  • Lasagne, italiensk lasagne med sprød mozzarella.
  • Grøntsagsstænger med dip.
  • Pandekager med jordbærmarmelade
  • Sød og lækker snacks Rosiner og maoam karameller

 

ENTRÉ INKL. BØRNEPLANKEN (3-9 ÅR)

Priser pr. person ekskl. drikkevarer:

 

 

LUKSUSGRILL I BÅLHYTTEN

Reserver Fårups populære bålhytte, der ligger lige ved siden af Hotel Fårup. Vi tænder bålet, kokken står og griller, og I kan nyde en lækker grillbuffet og gå i baren efter drikkevarer. Priser pr. person er ekskl. drikkevarer.

Glæd jer til: Grillfrokost, indeholdende steak, grillpølse, grillben, 2 slags kartofler (kartoffelsalat og ovnbagte kartofler) samt 2 blandede salater, majskolber, brød og smør.

 

ENTRÉ INKL. LUKSUSGRILL I BÅLHYTTEN

 

Det er også muligt at bestille popcorn og skumfiduser, som I kan hygge jer med ved bålet. Der er plads til 60 personer til spisning i Bålhytten. Der er plads til 60 personer til spisning i Bålhytten

Owls Stars

LÆKRE TAPASANRETNINGER PÅ EVENTPLADSEN

Vil I være sikre på at få en plads sammen, når I skal nyde frokosten i det fri med mulighed for afstand, så kan vi tilbyde jer at sidde på vores Eventpladsen.

Som noget nyt i år tilbyder vi at servere lækre tapasanretninger, som leveres på Eventpladsen, når I er klar til at nyde maden og det passer ind i jeres program. Vi serverer anretningerne i bakker med engangsservice og serviet, så det er blot at sætte jer til rette og nyde maden.

Vi tilbyder to forskellige anretninger samt en børnetapas. 

ENTRÉ INKL. TAPAS "TO GO"

ENTRÉ INKL. SMØRREBRØD

ENTRÉ INKL. BØRNETALLERKEN

EKSTRA MULIGHEDER TIL JERES UDFLUGT

VÆRD AT VIDE

 

SEND EN FORSPØGSEL PÅ GRUPPEUDFLUGT INKL. SPISNING

Nedenfor har I mulighed for at sende en forespørgsel på en gruppeudflugt inkl. spisning. Bestilling via formularen betinger at gruppen er på min. 20 personer. 

 

 

Endelig tilmelding skal oplyses senest 8 dage før arrangementet

Forest

KONTAKT

Kontakt os - og hør om mulighederne for en helt uforglemmelig firmatur, familietur, skoleudflugt eller bare en tur for alle dine venner. Vi anbefaler, at I reserverer jeres gruppetur i god tid.

 

Salgschef, Bettina Christensen 

Telefon: + 45 96 73 92 12
E-mail: bc@faarup.dk