Skip to the content

GRØN FÅRUP-BILLET

Vi sænker prisen på mere end 20.000 billetter!

Spar op til 145,- pr. billet

Grøn Fårup-billet sælges efter først til mølle-princippet og kun på vores webshop. For at få fingrene i de billige billetter er det således om at være i god tid, for de første der køber, får den laveste pris, - som starter på kun 150,- pr. billet. 

20.000 BILLETTER TIL DE HURTIGSTE EGERN I SKOVEN

Grøn Fårup-billet er til jer, der er ude i god tid - og gerne vil i Fårup til en rigtig go' pris! 

Vi har sat vi mere end 20.000 billetter ned i pris! Så kan du købe en billet til Fårup fra kun 150,-

Billetten er fleksibel og kan bruges én valgfri åbningsdag inden for en periode på to uger. Se nedenfor for særlige forbehold ved køb af Grøn Fårup Billet. 

 

VÆR OPMÆRKSOM PÅ

  • At billetterne sælges efter først til mølle-princippet, så de hurtigste egern i skoven får de billigste billetter. Der er billetter til og med uge 32.
  • At de første billetter i hver uge kun koster 150,- og herefter vil prisen stige i takt med, at de billigste bliver udsolgte. De sidste billetter i hver periode koster op til 250,- 
  • At billetten kun er gyldig til den periode, den bliver købt til, og kan anvendes på en valgfri åbningsdag i hele perioden. Køber du fx en billet til uge 24-25, så kan du besøge Fårup på en valgfri åbningsdag i uge 24 eller 25.  
  • At billetten ikke kan ændres, refunderes eller kombineres med et ophold på Hotel Fårup eller andre kampagner og rabatter. OBS: På grund af usikkerheden omkring coronavirus, så er det naturligvis muligt at flytte sit besøg til en anden uge, hvis man er ramt af karantæne eller er smittet .
  • At du skal købe billetten senest onsdag i den første gyldighedsuge. Så hvis du fx gerne vil købe billet til uge 24-25, så kan du senest købe billet onsdag i uge 24.
  • At billetterne kun kan købes online, og du kan maksimalt købe 6 billetter pr. ordre. Vær opmærksom på, at Fårup ikke har åben alle dage i alle uger. Se parkens åbningstider her
  • At ved køb af Grøn Fårup Billet giver du samtidig samtykke til kommunikation fra Fårup – du kan naturligvis altid trække dit samtykke tilbage. Se vores generelle persondatapolitik her