Skip to the content
  • Forlystelser
  • Billetter & sæsonkort Billetter
  • Åbningstider
  • Mad og drikke Mad
Water Fun

Danmarks største vandland

Aquaparken i Fårup er et vandland for hele familien. Det store vandland byder på et hav af sjove forlystelser til vandhunde i alle aldre. Så på med badetøjet, og hop ned i et af de mange bassiner i Danmarks største vandland!

Aquaparken er åben fra d. 3. juni til d. 27. august 2023

Ticket
Hvirvelvinden - Køb sæsonkort og få så mange svingture, du vil

SÆSONKORT TIL FÅRUP

Med et sæsonkort på hånden får du fri adgang til Fårup på alle åbningsdage i sæson 2023. Derudover kommer der en masse fede fordele og events. 

 

Børn 0-2 år skal ikke have sæsonkort, da de kommer gratis i Fårup.

Foenixbg 3 Web

EUROPAS BEDSTE RUTSJEBANE

Fønix er ubetinget den største, hurtigste og højeste fugl i alle danske skove med en topfart på 95 km/t og en højde på 40 m. 

 

4x PRISVINDER

🏆 Europas bedste rutsjebane

🏆 Europas Bedste Nye Rutsjebane

🏆 European Top New Attraction

🏆 FKF-Award i kategorien Roller Coaster

 

 

Rollercoaster
Zzz

FÅRUP CAMPING

Fårup Camping ligger 500 meter fra indgangen til Fårup Sommerland, og her kan vi både tilbyde ophold i vores hytter, ferielejligheder og teltvogne, og så kan du selvfølgelig også medbringe din egen campingvogn eller telt. 

DOWNLOAD VORES APP

Vores app gør det nemmere at være gæst i parken. Du kan nemlig købe og håndtere sæsonkort samt billetter til Fårup i en app på din telefon. Derudover kan du få køtider, kort over parken og meget mere direkte på din telefon.

Stars

Hold fest i Fårup

Har du lyst til at holde din næste fest på en lidt anderledes måde - blandt rutsjebaner og sjove attraktioner i Fårup? Vi arrangerer festen, som du ønsker det og tager gerne en uforpligtende snak om dine ønsker.

Uanset om det er den kommende konfirmation, din 60 års fødselsdag eller festen for alle kollegaerne, så har vi rammerne til at skabe den fest, du drømmer om.

EN FANTASTISK FORLYSTELSESPARK PLACERET I JYLLAND

Vores fabelagtige forlystelsespark ligger placeret i Jylland. Her er der rig mulighed for at skabe fantastiske minder med din familie. Vi har forlystelser, der giver dig luft under vingerne. I kan også prøve én af vores skønne restauranter, der serverer et velsmagende måltid for både store og små. Kunne du tænke dig at prøve at vågne op i parken, så kan du altid overnatte på vores 4-stjernede hotel: Hotel Fårup.

Sun Flower

FERIETIPS

I Nordjylland er der en masse spændende attraktioner og oplevelser for hele familien - og du kan sagtens tilbringe mere tid end blot en endagstur. Vi har samlet en masse spændende ferietips.

 ET PRISBELØNNET SOMMERLAND UDE I SKOVEN

Fårup Sommerland er et prisbelønnet sommerland helt ude i skoven. Seneste priser tæller 'Europas bedste forlystelsespark med under 1,5 mio. gæster ved Park World Excellence Awards 2021 og 2022, samt 4 flotte priser til vores nye fugl i skoven, Fønix, for 'Bedste rutsjebane i Europa 2022', 'European Top New Attraction 2022', 'Europas bedste nye rutsjebane 2022' ved henholdsvis Parkworld Excellence Awards, Parksmania Awards & European Star Award, og derudover har den hevet en 'FKF-Award' i kategorien 'Roller Coaster' hjem ved Freundeskreis Kirmes und Freizeitparks e.V.

Læs mere lige her