Skip to the content
  • Forlystelser
  • Billetter & sæsonkort Billetter
  • Åbningstider
  • Mad og drikke Mad

LYSFALD

Kom til Lysfald i efterårsferien. Dette år byder på endnu flere lys og endnu flere spektakulære installationer og oplevelser!

Lysfald kan opleves fra d.7. – 9. oktober og 15. – 22. oktober i tidsrummet 18:30-21:30. Vi glæder os til at byde dig velkommen, til en magisk, sanselig oplevelse, når vi sammen skal sige på gensyn til den skønne oktober-himmel og lyset, der er på vej i vinterhi.

GRØN FÅRUP BILLET

Vi har sat prisen ned på 7.500 billetter! Grøn Fårup Billet er til jer, der er ude i god tid og gerne vil i Fårup til en rigtig go' pris! 

 

Foenixbg 3 Web

Nyhed 2022 - fønix

En kæmpe rutsjebane har rejst sig fra skovbunden. Fønix er ubetinget den største fugl i alle danske skove med en topfart på 95 km/t og en højde på 40 m. 

 

 

Rollercoaster
Food (1)

BOOK BORD

Nu har vi gjort det endnu nemmere, når I skal spise i enten Loen, Oasen, Aqua Cafe eller på Hotel Fårup. Book dit bord allerede inden I besøger parken, eller mens I står ved en rutsjebane. Så kommer I forrest i køen ved spisestedet og har mere tid til at prøve rutsjebaner.

Sun Flower

FERIETIPS

I Nordjylland er der en masse spændende attraktioner og oplevelser for hele familien - og du kan sagtens tilbringe mere tid end blot en endagstur. Vi har samlet en masse spændende ferietips.

DOWNLOAD VORES APP

Vores app gør det nemmere at være gæst i parken. Du kan nemlig købe og håndtere sæsonkort samt billetter til Fårup i en app på din telefon. Derudover kan du få køtider, kort over parken og meget mere direkte på din telefon.

Stars

Hold fest i Fårup

Har du lyst til at holde din næste fest på en lidt anderledes måde - blandt rutsjebaner og sjove attraktioner i Fårup? Vi arrangerer festen, som du ønsker det og tager gerne en uforpligtende snak om dine ønsker.

Uanset om det er den kommende konfirmation, din 60 års fødselsdag eller festen for alle kollegaerne, så har vi rammerne til at skabe den fest, du drømmer om.

 ET PRISBELØNNET SOMMERLAND UDE I SKOVEN

Fårup Sommerland er et prisbelønnet sommerland helt ude i skoven. Kom og oplev vores spændende forlystelser og rutsjebaner, der giver vind i håret og kriller i maven. Tag hele familien under armene, og kom og nyd en fantastisk dag i vores supersjove sommerland.

Kåret som Europas bedste forlystelsespark 2021

EN FANTASTISK FORLYSTELSESPARK PLACERET I JYLLAND

Vores fabelagtige forlystelsespark ligger placeret i Jylland. Her er der rig mulighed for at skabe fantastiske minder med din familie. Vi har forlystelser, der giver dig luft under vingerne. I kan også prøve én af vores skønne restauranter, der serverer et velsmagende måltid for både store og små. Kunne du tænke dig at prøve at vågne op i parken, så kan du altid overnatte på vores 4-stjernede hotel: Hotel Fårup.