Skip to the content
  • Forlystelser
  • Billetter & sæsonkort Sæsonkort
  • Åbningstider
  • Mad og drikke Mad
Foenixbg 3 Web

Nyhed 2022 - fønix

En kæmpe rutsjebane vil rejse sig fra skovbunden i 2022. Fønix bliver ubetinget den største fugl i alle danske skove med en topfart på 95 km/t og en højde på 40 m. 

 

 

Ticket
Hvirvelvinden - Køb sæsonkort og få så mange svingture, du vil

KØB SÆSONKORT

Køb sæsonkort til Danmarks Sjoveste Skov allerede nu. Med et sæsonkort på hånden får du fri entré til Fårup alle åbningsdage i sæson 2022.

 

Nyhed: Du kan nu betale dit sæsonkort i små bider, når du køber det online.

Rollercoaster
Sun Flower

FERIETIPS

I Nordjylland er der en masse spændende attraktioner og oplevelser for hele familien - og du kan sagtens tilbringe mere tid end blot en endagstur. Vi har samlet en masse spændende ferietips.

DOWNLOAD VORES APP

Vores app gør det nemmere at være gæst i parken. Du kan nemlig købe og håndtere sæsonkort samt billetter til Fårup i en app på din telefon. Derudover kan du få køtider, kort over parken og meget mere direkte på din telefon.

Stars

Hold fest i Fårup

Har du lyst til at holde din næste fest på en lidt anderledes måde - blandt rutsjebaner og sjove attraktioner i Fårup? Vi arrangerer festen, som du ønsker det og tager gerne en uforpligtende snak om dine ønsker.

Uanset om det er den kommende konfirmation, din 60 års fødselsdag eller festen for alle kollegaerne, så har vi rammerne til at skabe den fest, du drømmer om.