Skip to the content
  • Forlystelser
  • Billetter & sæsonkort Billetter
  • Åbningstider
  • Mad og drikke Mad

GRØN FÅRUP BILLET

Fredag den 5. august sætter vi prisen ned på 7.500 billetter! Grøn Fårup Billet er til jer, der er ude i god tid og gerne vil i Fårup til en rigtig go' pris! 

 

Foenixbg 3 Web

Nyhed 2022 - fønix

En kæmpe rutsjebane har rejst sig fra skovbunden. Fønix er ubetinget den største fugl i alle danske skove med en topfart på 95 km/t og en højde på 40 m. 

 

 

Rollercoaster
Food (1)

BOOK BORD

Nu har vi gjort det endnu nemmere, når I skal spise i enten Loen, Oasen eller på Hotel Fårup. Book dit bord allerede inden I besøger parken, eller mens I står ved en rutsjebane. Så kommer forrest i køen ved spisestedet og har mere tid til at prøve rutsjebaner.

Sun Flower

FERIETIPS

I Nordjylland er der en masse spændende attraktioner og oplevelser for hele familien - og du kan sagtens tilbringe mere tid end blot en endagstur. Vi har samlet en masse spændende ferietips.

DOWNLOAD VORES APP

Vores app gør det nemmere at være gæst i parken. Du kan nemlig købe og håndtere sæsonkort samt billetter til Fårup i en app på din telefon. Derudover kan du få køtider, kort over parken og meget mere direkte på din telefon.

Stars

Hold fest i Fårup

Har du lyst til at holde din næste fest på en lidt anderledes måde - blandt rutsjebaner og sjove attraktioner i Fårup? Vi arrangerer festen, som du ønsker det og tager gerne en uforpligtende snak om dine ønsker.

Uanset om det er den kommende konfirmation, din 60 års fødselsdag eller festen for alle kollegaerne, så har vi rammerne til at skabe den fest, du drømmer om.

 ET PRISBELØNNET SOMMERLAND UDE I SKOVEN

Fårup Sommerland er et prisbelønnet sommerland helt ude i skoven. Kom og oplev vores spændende forlystelser og rutsjebaner, der giver vind i håret og kriller i maven. Tag hele familien under armene, og kom og nyd en fantastisk dag i vores supersjove sommerland.

Kåret som Europas bedste forlystelsespark 2021