Skoler og institutioner

Tag på tur med klassen, SFO’en, børnehaven eller andre institutioner

Forestil jer en dag sammen med alle skolekammeraterne i Fårup Sommerland. Det kan kun blive en sjov dag, som sent går i glemmebogen. Afslut fx skoleåret, eller tag hul på et nyt med en skoleudflugt til Danmarks sjoveste sommerland, Fårup Sommerland. Tilbuddet gælder naturligvis også for børnehaver, SFO’er og andre institutioner. 

undefined

 

Fårup Sommerland som klassens time

Med et væld af sjove aktiviteter for både de mindre og større børn, er der lagt op til en uforglemmelig dag. Prøv bare Nordeuropas eneste rutsjebane, Orkanen, der både går over og under vandet, eller Lynet, som er en af Danmarks vildeste rutsjebaner, der går fra 0 km/t til 80 km/t på bare 2 sekunder. Eller slip de små løs på nogle af de mange store og sjove legepladser, som ligger fordelt over hele parken.

undefined

Og husk at medbringe jeres badetøj, så I kan boltre jer i Danmarks største opvarmede Aquapark, der byder på alt lige fra børnevandland til de yngste vandhunde til masser af fart og bølger til de lidt større.

Vi leverer rammerne for den perfekte udflugt til gengæld lover vi, at en tur til Fårup Sommerland vil byde på masser af leg, samvær og ikke mindst et hav af sjove oplevelser, som både elever og lærere kan være fælles om.

 

Specielle priser

Fårup Sommerland tilbyder specielle skole- og institutionspriser, og det koster derfor kun 150 kr. pr. elev.

I skal være opmærksomme på, at den specielle skole- og institutionspris kun er gældende på hverdage i perioden: 2. maj til 1. juli samt fra 8. august til 23. oktober. Husk at være opmærksom på lukkedage.

For hver påbegyndt 10. elev/barn, kan der komme én lærer/pædagog/forældre med gratis i parken.

 

Kilk her - og se vores åbningstider 

 

Betaling med EAN 

Billetter

Ønsker I at betale jeres billetter med EAN-nummer, kan I hente og udfylde denne formular, som I afleverer ved billetlugen ved ankomst. Husk at medbringe dokumentation fra jeres skole/institution. 

 

Køb af varer i parken

I har desuden mulighed for at betale køb af varer i parken med EAN-nummer. Køb af varer via EAN faktuering kan ske i følgende butikker: Spisekammeret, Loen og Oasen, Haribo og Souvenir Vest.

For at betale med EAN-nummer skal I henvende jer i Informationen for at blive oprettet som "EAN KUNDE". Husk at medbringe dokumentation fra skolen/institutionen.  

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at forhåndsbooke et besøg, kan du kontakte os på tlf. 96 73 92 12 eller sende en mail til bc@faarup.dk.