Grill-selv på Weber® Grillplads

Hvorfor ikke maksimere hyggen, når sulten melder sig i løbet af dagen? På Weber Grillplads står hele 8 store Weber Genesis® gasgrill klar til at tage imod dine bøffer, pølser, koteletter, flutes m.m.

 

Nemt at grille

Det er nemt at grille på en Weber Genesis®. Grillens temperatur er fast indstillet til cirka 150 grader, som passer til de fleste retter. Du skal bare lægge maden på risten, lukke låget, mens du griller, og vende kødet af og til. Inden du får set dig om, kan familien sætte tænderne i rygende varme, saftige og sprøde grillretter. Inden du forlader grillen, vil vi bede dig rengøre risten med grillbørsten, som hænger på siden af grillen.

 

Mad til mange

Genesis® E310 er en af Webers mest populære gasgrill – blandt andet fordi den har et stort grillareal, så der er plads til at lave mad til mange. Genesis® har tre gasbrændere, som giver en god og stabil varme, og grillens høje kvalitet og den løbende vedligeholdelse gør den velegnet til brug igen og igen. Vær opmærksom på, at grillens temperatur kan svinge lidt afhængig af hvor ofte låget åbnes i løbet af dagen.

 

Inspiration

 undefined   undefined

Har du lyst til at snuse til spændende nye grillretter, så prøv en af de termotaskevenlige opskrifter her ved siden af. Og der findes endnu flere grillopskrifter på weber.com. Her kan du også få et gratis Weber-ID, som giver dig adgang til Webers inspirationsmails samt nyheder og information, som er skræddersyet til dine grillinteresser.

undefined

 

Du finder svar på spørgsmål angående grillning på weber.com. Spørgsmål vedrørende Weber® Grillplads bedes rettet til Fårup Sommerland.

 

Opskrifter:                                            

Kyllingsatay i tortillas     

Burger med ost og bacon

Laks marineret i chili

 

Rigtig god fornøjelse!