Spis sundt i parken

I Fårup Sommerland er det muligt at vælge mere sunde alternativer inden for mad. Vi har et varieret madudvalg, og vi garanterer jer, at I altid kan få sunde og lækre måltider, hvor kvaliteten og råvarerne er helt i top.

Når I besøger Fårup Sommerland, behøver I derfor ikke bekymre jer om at finde sund familiemad. Vi har masser af familievenlige restauranter, hvor I kan spise sundt og give kroppen brændstof til en fantastisk dag i vores skønne sommerland. Ved at have et sundt og varieret madudvalg sikrer vi, at vi har sundt mad for alle i Fårup Sommerland.

 

 

Vælg de sunde alternativer

Vi ved, at sundt mad kan være med til at holde energien oppe, så I har kræfter til en lang og oplevelsesrig dag i Fårup Sommerland. Derfor har det høj prioritet for os i Fårup, at vi kan tilbyde jer et sundt alternativt til den nemme løsning, som ofte vil være fastfood eller mere tung mad. En tur i Fårup Sommerland er ikke ensbetydende med usund mad, der ligger tungt i maven og kun mætter i kort tid. Vi har masser af familievenlige restauranter, hvor i finder sund og velsmagende mad, og hvor kvaliteten samtidig er helt i top.

 

Få økologisk mad i Fårup Sommerland

I Fårup Sommerland finder I restauranten Skovens – Økologisk spisested, der serverer lækker og velsmagende økologisk mad. Restauranten har Det Økologiske Spisemærke i guld, som er en garanti for, at maden er 90-100% økologisk. Hos det økologiske spisested har vi sund mad for alle, og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten.

 

Nyd din egen sunde mad

Det kan være rart og betryggende at vide, præcist hvad maden indeholder. Derfor er der naturligvis også mulighed for, at I kan medbringe jeres egen mad i Fårup Sommerland. Vi har mange gode græsarealer med både borde og bænke, hvor I kan nyde jeres medbragte mad i skønne omgivelser. I har også mulighed for at grille jeres sunde medbragte mad på vores grillplads.