Souvenir

I Fårup Sommerland skaber vi gode minder, som du og din familie kan tage med hjem og huske tilbage på med et stort smil. Men det er også altid rart at have et mere håndgribeligt minde med hjem fra dagen, og sådan nogle finder du en hel skov af i vores souvenirbutikker!

 

Coca Cola Store

Den gamle souvenirbutik ved den store legeplads har til sæson 2015 fået helt nyt liv - En fantastisk Coca Cola butik. Butikken er fyldt med masser af spændende Coca Cola merchandise - bl.a. t-shirts, skilte, lip glosses, radioer og meget mere. Kom og gå på opdagelse i den  nye spændende butik.

 

 

Souvenir Vest

I den store souvenirbutik ved indgangen finder du alle de traditionelle Fårup-souvenirers og børnenes favoritter, bl.a. sværd formet som grene eller lyn, vores farverige Fårup t-shirts samt alle vores rutchebane-souveniers. Butikken tilbyder ligeledes eksklusive gaveartikler og smarte T-shirts. Endelig kan du lave din helt egen bamse i vores store Bamsefabrik! Du vælger selv, hvordan den skal se ud, hvad den skal hedde, og hvilket tøj den skal have på. I nærheden af souvenirbutikken laver vi endvidere tatoveringer i alverdens farver og motiver.

 

Vi gør opmærksom på, at Fårup Tattoo nogle dage kan være lukket.

 

Skattekisten

Skattekisten er en kombineret souvenir- og isbutik med et bredt udvalg af alt fra piratsouvenirs til friskbagte vafler. Mmm…! Du kan både side indenfor ved de små borde og udenfor i den dejlige, danske sommersol - og når du slet ikke kan sidde stille længere, er der masser af aktiviteter lige ved hånden. Skattekisten ligger nemlig ved starten af både Skattejagten og Rævens Hule.

 

4D-butikken

I 4D-butikken kan du blandt andet købe souvenirs fra årets store 4D-film. Det er også her, du får smeltet dit guld om til en splinterny guldmedalje eller sherifstjerne, hvis du har været heldig i Guldgraveriet udenfor.

 

Souvenir Aqua

Hvis du er kommet til Fårup Sommerland uden dit badetøj og pludselig får lyst til en dukkert, er den lille souvenirbutik ved Aquaparken din redning. Her finder du nemlig badebukser, badedragter, bikinier, svømmebriller, håndklæder og meget, meget mere. Klar, parat, plask!