Guldager Camping

Skøn familiecampingplads tæt ved Fårup Sommerland

Få hjælp med booking
+45 98 88 16 00 Book ophold

Guldager Camping - standplads

Book en standplads på Guldager Camping, og tag dit eget telt eller egen campingvogn med. Guldager Camping er en hyggelig campingplads, som er beliggende i pragtfuld natur med det fredede naturområde "Lille Norge" som nærmeste nabo. Pladsen er særdeles velegnet til børnefamilien. Området byder på mange forskellige udflugter, da det er forsynet med et godt stisystem, som er oplagt til lange vandre- eller cykelture.

En helt særlig campingplads

Noget af det, som adskiller pladsen fra andre, er, at den er opbygget i terrasser, nogle med "hav-kig", samt en del små hyggekroge primært til telte. Herudover er servicebygningen udstyret med moderne faciliteter samt rene og moderniserede toiletter. Den sidste nye afdeling er 5-stjernet luksus til 3-stjernede priser.

Faciliteter

Af indendørs faciliteter er der et dejligt børnelegerum med blandt andet skumbyggeklodser samt TV-/opholdsstue med bordtennis og fodboldspil. Til de lidt større børn er der ”Røverhulen” – en lille hytte med fjernsyn og DVD.        

Udendørs er der foruden den dejlige legeplads også mulighed for at spille minigolf eller petanque. En af pladsens mest populære aktiviteter er lejrbål hver lørdag. Her mødes både unge og ældre omkring bålet, som altid foregår i en god og hyggelig atmosfære, hvor der er mulighed for at bage snobrød.

Og som noget helt særligt byder vores minimarked på friskbagt morgenbrød på bestilling, så du kan nyde friskbagt brød hver morgen på din ferie. Der er også mulighed for at leje griller inkl. gas på campingpladsen.

 

Området

Pladsen ligger desuden i gå-afstand til den dejlige badestrand, Saltum Strand, som naturligvis er forsynet med blåt flag.

Pladsen ligger perfekt placeret ud til den nordjyske vestkyst, der er kendt for nogle af Danmarks skønneste familie- og badestrande. Vi har kun 4 km til Danmarks sjoveste sommerland, Fårup Sommerland, som med garanti vil give hele familien masser af sjove oplevelser.


Ekstra info
Ikke inkluderet i denne pakke:
- Campingpas kr. 110,- pr. familie. Kan købes på campingpladsen ved ankomst.
- Strøm pr. dag: kr. 15,- + kr. 3/kWh.
- Bad: kr. 5,-/5 min.

 

Hjemmeside

http://www.guldagercamping.dk

 

Der er mulighed for leje af grill incl gas på campingpladsen.

IMG_4207.JPG
IMG_4191.JPG
IMG_4216.JPG
IMG_4206.JPG
IMG_4204.JPG
Book ophold

Start din booking ved
Guldager Camping

Afstand til Fårup Sommerland:

4 km

Guldager Camping

Guldager Camping, Bondagervej 67, 9493 Saltum