Danland Hirtshals

Feriecenter Fyrklit - nyd ferien i skøn natur ved Hirtshals

Få hjælp med booking
+45 98 88 16 00 Book ophold

Lejlighed på Danland i Hirtshals

Direkte havudsigt fra velindrettede lejligheder med fri adgang til spabad, sauna, billard, dart, swimmingpool og badeland med tunnelrutschebane.   

Naturen ved Hirtshals kan tage pusten fra de fleste. Nyd den i fulde drag fra Feriecenter Fyrklit, hvor der er direkte havudsigt fra de fleste lejligheder, eller når I går på opdagelse i det spændende klitlandskab lige udenfor døren.

 

Lejligheden

I bor i dejlige, velindrettede ferielejligheder med fri adgang til alle faciliteter. Ferielejlighederne er 43 m2 og indeholde en opholdsstue med to sovepladser (sovesofa) og et soverum med to sovepladser. Køkkenet er indrettet med køleskab m/lille frostboks, ovn, komfur med emhætte, kaffemaskine og opvaskemaskine. Der er desuden et toilet med bruseniche og en hyggelig terrasse.

I prisen er der inkluderet elforbrug, varme, vandforbrug samt slutrengøring.

 

Faciliteter på Feriecentret

Indendørs badeland med 37 meter tunnelrutschebane, spa, sauna, bar og restaurant (begrænsede åbningstider), legerum, bordtennis, billard, dart, spillemaskiner, møntvaskeri, gratis internet, kursusfaciliteter. Herudover har feriehotellet et helt hus for sig selv, til alle de mange indendørs aktiviteter, som f.eks. bordtennis, billard, spilleautomater og et kæmpestort legerum.

 

Udenfor finder I en stor, lys swimmingpool med en skøn glasoverdækket solterrasse og et dejligt selvstændigt børnebassin. Af udendørsaktiviteter er der desuden trampolin, hoppepude, mooncarbane, udeskak, legeplads, minigolf, basketballbane, volleyballbane, bordtennis, badmintonbane, tennisbane, petanquebane, crocket, stylter, trimbane, gedefold og grillplads.

 

Depositum

Ved ankomst betales et depositum på 100 kr. pr. bolig. Dette beløb tilbagebetales ved afrejsen, hvis ikke der forekommer mangler eller beskadigelser af boligen. Der er mulighed for at leje linned for 105 kr. pr. sæt. Endvidere kan I leje barneseng til 95 kr. pr. ophold og barnestol til 95 kr. pr. ophold. Oplyses ved bestilling.

 

Husdyr

I enkelte lejligheder er det tilladt at medbringe husdyr mod tillæg. Forespørgsel skal ske ved bestilling, og betaling skal ske direkte til feriecentret.


Hjemmeside

http://www.danland.dk/feriecenter/Hirtshals

 

 

2.jpg
3.jpg
5.jpg
H0003I13-1.jpg
H0003B10-1.jpg
H0003U6-1.jpg
H0003U7-1.jpg
H0003X41-1.jpg
Book ophold

Start din booking ved
Danland Hirtshals

Afstand til Fårup Sommerland:

50 km

Danland Hirtshals

Danland Hirtshals, Kystvejen 10, 9850 Hirtshals