Bålhytte 

Er I til hygge og ren afslapning? I har mulighed for at afslutte dagen i Fårup med spisning i den nye bålhytte, som ligger ved siden af Hotel Fårup. I hytten er der plads til max 60 personer. Det er dog et krav, at I minimum er 20 personer.

undefined

Fårup vildtgryde med ris og brød

Nyd Fårups vildtgryde samt varmen fra det knitrende bål og lad stemningen brede sig. I kan også byde jeres deltagere velkommen på badebroen med et glas bobler og derefter gå ind i hytten, hvor vi serverer vores Fårup vildtgryde i tidsrummet kl. 18.30 – 20.00. Efterfølgende er der for de voksne mulighed for at nyde en kop kaffe eller te, alt imens børnene kan grille marshmallow over ildstedet midt i hytten.

 

Priser 

Småbørn (0-3 år): Gratis

Børn (3-9år): kr. 99,-

Voksen (10 år og op): kr. 169,-

 

Drikkevarer

Der vil være mulighed for at købe drikkevarer i hytten. Øl og vand afregnes efter forbrug. Husets rød-/hvidvin tilbydes til:                                                   

Kr. 149 pr. flaske                                                        

 

Skræddersyet arrangement

Vi har selvfølgelig mulighed for at skræddersy arrangementer i bålhytten, til lige nøjagtig det I har brug for. Ønsker I at lave et arrangement på Hotel Fårup eller i bålhytten udenfor Fårups åbningsdage, er I altid velkommen til at kontakte os pr. telefon 96 73 92 12 eller på mail bc@faarup.dk

 

undefined