Danmarks sjoveste forlystelser i Nordjylland | Fårup Sommerland Er I til fart, leg og spænding, så tag familien med i Fårup Sommerland. Sjove oplevelser til både store og små. Se forlystelserne her.
Test

Danmarks sjoveste forlystelser i Nordjylland

Hvis I er til fart, spænding, leg, sjov og ballade, så tag hele familien med i Fårup Sommerland og prøv alle vores forlystelser. I Nordjyllands forlystelsespark nr. 1 finder du masser af sjove oplevelser til både store og små.

Når entreen først er betalt, kan du slå dig løs i alle vores forlystelser.

 

Et fantastisk badeland for hele familien

Vi har et kæmpe stort badeland til vandhunde i alle aldre. I vores vandland kan du prøve kræfter med bølger, vandkanoner og vandrutsjebaner. Til de helt små kan vi tilbyde masser af sjov og plask i et trygt og sikkert vandland til børnene.

  

Hæsblæsende rutsjebaner over og under vandet

Er du til action, fart og spænding, er der masser af fart over feltet, når du sætter dig til rette i en af vores mange rutsjebaner. Prøv for eksempel Nordeuropas eneste rutsjebane, Orkanen, som både kører over og under vandet. Prøv også en af Danmarks vildeste rutsjebaner, Lynet, hvor du får en åndeløs tur, der går hurtigt både når det går op og ned!

Vær klar til høje hvin og masser af sus i håret, når du tager turen i en af vores mange hæsblæsende rutsjebaner.

Er du en vovehals, som elsker at dreje rundt, er der masser af rundtossede og snurrende forlystelser, som med garanti vil give dig kriller i maven.

 

Vilde oplevelser i Nordjyllands bedste forlystelsespark

Se listen over alle vores mange sjove forlystelser, som rummer oplevelser til både de større og små legebørn - og til alle jer, som er til action, vand eller leg.