Nyheder og spændende forlystelser i 2017

I 2017 sker der igen mange spændende ting i Fårup Sommerland, hvilket uden tvivl gør parken et besøg værd igen i år. Vi introducerer hvert år nye fantastiske forlystelser for at kunne give vores gæster nye oplevelser hver gang, de besøger forlystelsesparken. I Fårup Sommerland er det vigtigt for os, at vi hvert år kan tilbyde vores gæster nye og spændende forlystelser, som giver dem en uforglemmelig dag i Fårup Sommerland. Vi glæder os til igen i år at kunne opnå en status som en af de bedste forlystelsesparker i i Europa. 

OPLEV VORES NYE VILDE OG ATTRAKTIVE FORLYSTELSE

Igen i år kan du prøve nye, spændende og attraktive forlystelser i Fårup Sommerland. Når forlystelsesparken åbner til en ny sæson den 1. maj 2017, er der nu en endnu vildere forlystelse til vovehalsene. Vores nye hæsblæsende forlystelse Hvirvelvinden er en forlystelse, der består af et pendul, som står på fire ”ben”. Pendulet svinger frem og tilbage, mens du svinger rundt oppe i luften. 

Denne type af forlystelse er utrolig populær rundt omkring i forskellige forlystelsesparker i verden, da det er en forlystelse, som giver et kæmpe sus i maven, og Hvirvelvinden er en forlystelse for kun vores sejeste og modigste gæster! 

Vores nye og attraktive forlystelse er den vildeste forlystelse i parkens historie, og vi glæder os til, at alle vores gæster kan få fornøjelsen af vores nye fantastiske attraktion.  

Glæd dig til at opleve den vildeste snurretur i Hvirvelvinden!