Danmarks sjoveste forlystelser i Nordjylland

Hvis I er til fart, spænding, leg, sjov og ballade, så tag hele familien med i Fårup Sommerland og prøv alle vores forlystelser. I Nordjyllands forlystelsespark nr. 1 finder du masser af sjove oplevelser til både store og små.

undefined

Når entreen først er betalt, kan du slå dig løs i alle vores forlystelser.

 

Vandland til både vilde vandhunde - og til de mindste

Vi har et kæmpe stort vandland til vandhunde i alle aldre, og i vores vandland kan du prøve kræfter med bølgebrus, vandkanoner og vandrutsjebaner til både store og små. Til de helt små kan vi tilbyde masser af sjov og plask i et trygt og sikkert børnevandland.

 undefined

 

Hæsblæsende rutsjebaner over og under vandet

Er du til action, fart og spænding, er der masser af fart over feltet, når du sætter dig til rette i en af vores mange rutsjebaner. Prøv for eksempel Nordeuropas eneste rutsjebane, Orkanen, som både kører over og under vandet. Prøv også en af Danmarks vildeste rutsjebaner, Lynet, hvor du får en åndeløs tur, der går hurtigt både op og ned!

undefined

Vær klar til høje hvin og masser af sus i håret, når du tager turen i en af vores mange hæsblæsende rutsjebaner.

undefined

Er du en vovehals, som elsker at dreje rundt, er der masser af rundtossede og snurrende forlystelser, som med garanti vil give dig kriller i maven.

 

I Fårup Sommerland er der plads til hele familien!

Se listen over alle vores mange sjove forlystelser, som rummer oplevelser til både de større og små legebørn - og til alle jer, som er til action, vand eller leg i lange baner.