Festarrangement, konfirmation eller rund fødselsdag i Fårup

Har I lyst til at holde jeres næste fest på en lidt anderledes måde - nemlig blandt rutsjebaner og sjove attraktioner i Fårup. Vi arrangerer festen, som I ønsker det og tager gerne en uforpligtende snak omkring jeres næste fest – om det er den kommende konfirmation, din 60 års fødselsdag eller festen for alle kollegaerne, så sender vi gerne et tilbud.

undefined 

En helt specielt fest

Krydr festen med anderledes tiltag så som slush ice som velkomstdrink til børnene, en popcornmaskine i festlokalet eller udlever dukater til festens deltagere, som kan benyttes til køb af is eller andet i parken i løbet af dagen.

 undefined

Unikke omgivelser

I Fårup er der mulighed for, at alle har det sjovt og hygger sig – store såvel som små i hyggelige og afslappende omgivelser. Holder I festarrangement i Fårup, har alle deltagere mulighed for i løbet af dagen at gå en tur i parken eller tage en tur i en af attraktionerne – ganske gratis.

undefined 

 

Tre retters menu

Vi sammensætter gerne en lækker menu bestående af en forret, hovedret (serveret som buffet) og dessert - der er desuden mulighed for at tilvælge velkomstdrink. Til børnene serverer vi gerne en speciel børnebuffet.

 

Opdækning i forbindelse med festarrangementer

Vi kan klare alt fra borddækning, bordkort, valg af blomster etc. Ønsker I selv at står for opdækningen vil dette selvfølgelig være muligt.

 

Depositum

Ved endelig reservation af lokaler til festarrangementer til efterfølgende år opkræves et depositum. Dette beløb fratrækkes, når arrangementet er afviklet og afregnes endeligt.

 

Dukater

I forbindelse med jeres fest i Fårup tilbyder vi jer mulighed for at anvende vores såkaldte Fårup dukater. Det er en værdikupon, som kan benyttes til varekøb i hele parken. Dette kunne være til gæster, der ønsker at gå en tur i parken i løbet af dagen, hvor I gerne vil byde på en is, kaffe eller lignende.

Kr. 50,- pr. stk.

 undefined

 

undefined