Oplevelser for hele familien

Det er snart ferietid, og ferien er ofte det tidspunkt, der lægger op til familiehygge og fællesoplevelser. Ferien behøver ikke gå til eksotiske himmelstrøg, for at I får nogle uforglemmelige oplevelser. Danmark byder på massevis af dejlige områder, seværdigheder og attraktioner.

Vi har samlet fem familievenlige seværdigheder og attraktioner i Jylland, hvor der er underholdning i timevis for hele familien.

 

Givskud Zoo

Givskud er en safaripark, som både kan opleves på gåben og i bilen, da det er muligt at tage egen bil med i parken, hvor du blandt andet kan køre imellem parkens løver. I kan også vælge at køre med en af Givskud Zoos mange safaribusser. Oplev de mange forskellige og spændende dyr, som findes i blandt andet Afrika og Nord- og Sydamerika.

Der er mulighed for at købe mad og drikke i parken, men der findes også flere steder, hvor I kan sidde med jeres medbragte mad. Trænger I til et hvil, byder parken også på både trampoliner, hoppeborge og et stort legeland.

En uforglemmelig oplevelse til jer, der elsker zoologiske haver.

 

Fregatten Jylland

Går ferien til Djursland, er Fregatten Jylland et besøg værd. Allerede inden I kører ind i Ebeltoft, kan I spotte skibets tre master, der rager højt over byen.

Oplev stemningen fra gamle dage ombord på verdens længste træskib med hele 42 kanoner, som giver et stemningsbillede af Fregattens tid under Slaget ved Helgoland i 1864. Og mærk atmosfæren i de smukke saloner fra skibets tid som kongeskib.

 

Ørnereservat Nordjylland

Det nordjyske reservat byder velkommen i rovfuglenes fantasiske og fascinerende verden. Kom tæt på de imponerende fugle, og oplev Nordeuropas største rovfugl, havørnen, og dens enorme vingefang. Mød den majestætiske og storslåede havørn Margrethe, som uden tvivl vil give jer en usædvanlig oplevelse, som I ikke vil glemme.

 

Nordsø Oceanarium

Oplev livet i Nordsøen i Nordeuropas største akvarium. Her kan du møde de søde og legesyge sæler, men også den imponerende store klumpfisk.

Akvariet har naturligvis også en legeplads, men ikke en hvilken som helst legeplads! Legepladsen er nemlig udformet som en kaskelothval i naturlig størrelse.

 

Fårup Sommerland

Tag familien med i Danmarks sjoveste sommerland, Fårup Sommerland. Her finder I timevis af underholdning for både store og små. Alt lige fra action-prægede og hæsblæsende rutsjebaner for de lidt større legebørn til karruseller for de mindste.

Gå heller ikke glip af Fårup Sommerlands enorme badeland, hvor familiens vandhunde rigtig kan slå sig løs.

undefined

 

Der findes således masser af sjove attraktioner og seværdigheder i det jyske. Se også vores forslag til underholdende og budgetvenlige idéer til aktiviteter, du kan lave med dine børn.