Hold ferie i Nordjylland

En dejlig og oplevelsesrig ferie behøver ikke at afholdes i udlandet. Pak bilen, og tag familien med på en uforglemmelig ferie i det skønne Nordjylland. Her oplever I et sandt ferieparadis for hele familie - som både byder på afslapning og aktive attraktioner for store og små. 

undefined

 

Strand og vand til begge sider

Uanset hvor I vælger at holde ferie i det nordjyske, vil I have let adgang til både strand og badevand. Nordjylland byder på nogle af Danmarks absolut smukkeste badestrande. Langs den nordjyske vestkyst kan I blandt andet opleve hvide sandstrande, så langt øjet rækker, med et bølgende landskab af smukke klitter, hvor børnene kan lege. Den nordjyske østkyst byder på børnevenlige strande, hvor selv de mindste kan lege trygt i bølgerne.

undefined

Tager I helt mod nord, rammer i Danmarks nordligste punkt, Grenen ved Skagen. Her, hvor den brusende Nordsø møder den mere rolige Østersø, kan du opleve at stå med et ben i to forskellige farvande. 

 

Oplevelser i det nordjyske

Uanset om I er til en aktiv ferie, sjove attraktioner, kulturelle eller natursmukke oplevelser, vil Nordjylland overraske jer. Her lægges der op til præcis den ferie, I ønsker, hvad enten I trænger til ren afslapning, masser af hæsblæsende sjov eller smukke naturoplevelser.

undefined

Uanset om vejret byder på høj sol eller silende regn, vil I kunne finde attraktioner, aktiviteter og oplevelser for både familiens store og små. Oplev alt lige fra Danmarks største skov og en af Europas største vandreklitter, Råbjerg Mile, til familieattraktioner som Nordsøen Ocenarium og Fårup Sommerland.

Så hvad venter I på? Skynd jer at booke ferien, og besøg Nordjylland. Så får I masser af uforglemmelige ferieminder med hjem.