Børnevenlig ferie - en familieferie i børnehøjde 

Lad Nordjylland være destinationen for jeres næste ferie. Det er det perfekte sted for en familieferie. Her kan I opleve alt lige fra hæsblæsende action til fredfyldt, skøn natur.

undefined

Ferie er de tidspunkter på året, hele familien glæder sig til. Det kan være en svær opgave som børnefamilie at finde en ferieform og ikke mindst en destination, der byder på både oplevelser til familiens yngste og ældste.

 

Børnevenlig ferie og plads til voksentid

En ferie behøver ikke byde på forlystelser hver eneste dag, men handler ligeså meget om, at familien samles. Derfor er en god ferie ofte en blanding af afslapning og oplevelser, så der lades op med energi til hverdagen igen starter.

undefined

Der skal være plads til dage med fart over feltet, men også dage, hvor de voksne har tid til at sidde med en bog eller avis, imens børnene leger hjemme omkring spisebordet eller på stuegulvet.

Dansk sommer, når den er bedst

Der er ingen grund til at tage på en dyr charterferie, når Danmark kan byde på et hav af skønne ferieområder. Pak bilen og tag børnene med på ferie og nyd den danske sommer og Danmark, når landet er smukkest – markerne er grønne, skovene frodige og badestrandene er fyldte med glade mennesker. 

undefined

Udover et væld af naturskønne områder herhjemme, kan I også vælge imellem utallige aktiviteter og forlystelser, som kan underholde hele familien. Uanset om I er til akvarier, zoologiske haver, tivolier eller sommerlande, har Danmark det hele.

 

Toppen af Danmark

Har I endnu ikke lavet ferieplanerne, kan I med fordel holde ferie i toppen af Danmark. Nordjylland byder på alt, hvad enhver ferie bør indeholde.

Nordjylland byder på nogle af Danmarks bedste badestrande, store klit- og skovområder og ikke mindst masser af familieforlystelser. Hvis I gerne vil nå at opleve en lille bid af alle de nordjyske perler, skal I planlægge at have god tid.

Uanset om den danske sommer byder på høj sol eller et par regnvejrsdage, findes der mange underholdende aktiviteter. Besøg eksempelvis Nordeuropas største akvarie, Nordsøen Oceanarium, som byder på et gigantisk akvarie, hvor I kan opleve det alsidige og frodige dyreliv under vandet.

Fårup Sommerland

Og glem ej heller et besøg i Fårup Sommerland, som er Danmarks sjoveste sommerland. Her kan hele familien få oplevelser med hjem, som både store og små sent glemmer.

undefined

En park, der både lægger op til hæsblæsende action, leg for de helt små på nogle af parkens mange legepladser, et kæmpemæssigt vandland for familiens vandhunde, og mange andre sjove aktiviteter, som du kun kan opleve i sommerlandet, der ligger hyggeligt placeret midt i skoven.