Danmarks sjoveste skov

Tæt på stranden og alligevel helt inde i skoven finder du forlystelsesparken Fårup Sommerland. Fårup er i 2015 og 2016 kåret til den 2. bedste forlystelsespark i Europa - og er en af Danmarks største turistattraktioner med alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland! Når entreen først er betalt, kan du slå dig løs i alle vores forlystelser og Aquaparken.

 

Gæstetilfredshed på 99 %

Få en sjovere ferie for pengene - helt ude i skoven! I Fårup vil vi meget gerne levere verdens bedste service, og faktisk har vi en gæstetilfredshed på hele 99 %!

undefined

 

Store rutsjebaner    

Hvis du er til fart, spænding, leg, sjov og ballade, så tag hele familien med i Fårup Sommerland og prøv alle vores forlystelser. Rutsjebanen Orkanen er en fantastisk og hæsblæsende rutsjebane, som først tager dig op i 7. sals højde og herefter racer den ned under vandet og fortsætter gennem skoven i hæsblæsende fart, mens dine fødder dingler frit i luften! Orkanen er kåret til Europas 3. bedste rutsjebane i 2014.

undefined

Du kan også prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, som bliver skudt af sted fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder, og så går turen op og ned i vilde loops og halsbrækkende hårnålesving – eller hvad med en tur i Falken, Danmarks hurtigste trærutchebane!

undefined        

Danmarks største vandland  

Den 27. august er sidste åbningsdag for Aquaparken i 2017. Uanset om du er en stor eller lille vandhund, er der grin og skønne oplevelser i vente i Danmarks sjoveste badeland i Fårup Sommerland. I Fårups kæmpe store badeland findes masser af sjove oplevelser for både store og små fartdjævle, som elsker spænding, og for alle som elsker at boltre sig i store bølger.

undefined 

Vi har også tænkt på de helt små vandhunde - i vores Børnevandland kan du trygt og sikkert lade de mindste vandhunde slå sig løs.

undefined

       

Bo midt i skoven

I maj 2016 åbnede det helt nye 4-stjernede Hotel Fårup. Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med helt ind på værelserne. Fra hotellets værelser er der en fantastisk udsigt over søen, Orkanen og Falken.  

 

 

Nordjylland

Fårup Sommerland er placeret i det naturskønne Nordjylland kun ca. 2 kilometer fra det brusende Vesterhav og 30 km. fra Aalborg. Nordjylland er fuld af oplevelser for hele familien – og alle inden for kort kørselsafstand. Besøg for eksempel Aalborg Zoo, Nordsø Oceanarium eller Skallerup Seaside Resort. Du kan læse meget mere om Nordjylland her

undefined