En ferie i børnehøjde - og plads til voksentid med camping i Nordjylland

Skal ferien i år holdes i Nordjylland, men mangler I stadig at booke den? Så er camping den perfekte og oplagte måde at holde ferie på – specielt for børnefamilierne, og der findes et stort udbud af campingpladser i Nordjylland.

undefined

Fælles for mange af Nordjyllands campingpladser er, at de ligger smukt placeret i den flotte nordjyske natur, tæt på strand og den hyggelige atmosfære, som er at finde i de omkringliggende byer. Herudover er der ikke langt til sjove aktiviteter og attraktioner, uanset om I er til kultur, shopping, dyreliv eller hæsblæsende rutsjebaner. 

Camping er for alle

Mange campister forbinder glæden ved at campere med den store grad af frihed, som ferieformen tilbyder. En frihed til at kunne bestemme præcis, hvor I vil hen, hvor længe I vil være der, og hvornår det end passer jer.

undefined

Samtidig vil I kunne opleve en anden form for nærhed på en campingferie, som er helt usammenlignelig med andre ferieformer. Mange forelsker sig i det fællesskab, som I vil opleve på pladsen. Et fællesskab, som I vil opleve, uanset om I vælger at bo i campingvogn, luksushytte eller i telt. Hvis I sætter pris på kontakt med andre og åbenhed, er camping den optimale ferieform.

 

Det perfekte udgangspunkt for en børneferie

Som børnefamilie er det vigtigt, at ferien både byder på masser af sjov og aktiviteter for de små, men også mulighed for afslapning for de voksne. På campingpladsen vil I kunne møde masser af andre børnefamilier, og der er derfor rig mulighed for nye legekammerater og venner til familiens børn i alle aldre.

Imens familiens børn boltrer sig på legepladsen med legekammeraterne, kan de voksne nyde en rolig stund.

 

 

Blandt attraktive og børnevenlige campingpladser kan vi anbefale:

Blokhus Klit Camping 

Fårup Camping 

Guldager Camping 

Saltum Strand Camping