Rødhus Klit Camping

Dejlig campingplads placeret med egen sti direkte til Vesterhavet

Få hjælp med booking
98 88 16 00 Book ophold

Rødhus Klit Camping

Lige op af campingpladsen ligger en af Danmarks bredeste og bedste badestrande, og pladsen har egen sti ned til Vesterhavet. Pladsen ligger samtidig placeret i et af de mest naturskønne områder, man kan tænke sig. Denne er derfor helt ideel for naturelskere, da muligheder for cykel-, vandre- og rideture i området er optimalt. Med feriebyen Blokhus tæt ved er man sikret, at alt fra gode restauranter til souvenirs kan nydes og erhverves. Ud over dette er pladsen placeret i fornuftig afstand til både Fårup Sommerland og Aalborg by.

Standardhytte

Vores standardhytter på 18m2 vil danne rammen om en dejlig hytteferie. I hytterne kan der overnatte op til 6 personer fordelt på to køjesenge og en hems med plads til to personer.              

 

Luksushytte

Vores luksushytter på 25m2 vil danne rammen om en dejlig hytte ferie. I vores hytter kan der overnatte op til syv personer, de er indrettet med to soveværelser med 3/4 seng og en hems med plads til tre personer. Endvidere er de indrettet med radiator, køleskab/fryser, keramisk kogeplade, kombiovn, eget bad/wc, madrasser og terrasse med havebord tilhørende stole. Det giver ideelle betingelser, hvis man gerne vil have fast tag over hovedet og nyde godt af hjemmets bekvemligheder i sin ferie. Opholdet er inklusiv slutrengøring.

 

Praktiske informationer
Enhedspladserne er store (100 m² - 300 m²) og er alle omgærdet af ca. tre m høj beplantning, som giver særdeles gode læ forhold. Derudover er mulighed for at koble sig på campingpladsens trådløse netværk, således du kan surfe på nettet, tjekke din e-mail osv. Der er mulighed for at parkere din bil på p-pladsen lige ved hytten.

  • Check ind fra kl. 14:00
  • Check ud inden kl. 10:00  

 

 


Hjemmeside

http://www.rodhuscamping.dk

 

 

Luksushytte
Luksus hytte - stue og køkken
Køkken
Standard hytte - Sovepladser
hytte
Legeplads
Luksus hytte på Rødhus Klit Camping
Minigolf
Book ophold

Start din booking ved
Rødhus Klit Camping

Afstand til Fårup Sommerland:

13 km

Rødhus Klit Camping

Rødhus Klit Camping, Rødhusmindevej 25, 9490 Pandrup