Hotel Fårup

Bo midt i Fårup Sommerland på vores helt nye 4-stjernede hotel

Få hjælp med booking
98 88 16 00 Book ophold

Oplev ægte skovstemning på Fårup Sommerland

Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte 4-stjernet familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med ind på værelserne. Alle værelserne på Hotel Fårup er børnevenlige og lægger op til leg og hygge i ren skovstemning.

På samtlige værelser er der gratis WIFI, TV og radio, faciliteter til at lave kaffe/te, lyse badeværelser med brusebad samt en privat terrasse eller altan.

 

Hotellets faciliteter

Hotel Fårup tilbyder en lang række muligheder for aktiviteter blandt andet en indendørs- og udendørs legeplads, boldbane samt aktivitetsområde. Desuden har hotellets gæster eksklusiv adgang til udvalgte forlystelser en halv time før parken åbner.

I hotellets stueetage ligger Hotel Fårups restaurant, et lækkert indendørs loungeområde (med gratis WIFI) samt en udendørs spiseterrasse med udsigt over søen og parken.

 

Aftenbuffet på hotellet

På Hotel Fårups hyggelige skovinspirerede restaurant kan hele familien nyde et lækkert aftensmåltid. Buffeten henvender sig til både børn og voksne og byder på blandt andet lækre salater og ”børnegrøntsager”, årstidens friske fisk, tre typer kød, pommes frites og kartofler samt diverse tilbehør. Desserten består af en række lækre søde sager til både små og store ganer.

Husk at bestil bord, så I er sikre på, at der er plads, når I ønsker at spise.

 

Book en ekstra nat - kun kr. 495,-

Få en ekstra overnatning på Hotel Fårup for kun kr. 495,- Hvis I ankommer dagen før parken åbner, er det ekstra billigt at holde ferie på Hotel Fårup. Så kan I vågne op - friske og veludhvilet og klar til at tilbringe hele to dage parken. (Parken vil være lukket på ankomstdagen). Klik her - og se hvilke dage tilbuddet gælder

 

Naturskønne omgivelser

Hotel Fårup ligger kun få kilometer fra Vesterhavet og badebyerne Blokhus og Løkken, hvor man finder nogle af Nordeuropas bedste badestrande. Desuden byder de omkringliggende skove på muligheder for at vandre, cykle eller løbe en tur.

 

Værelsestyper 

Du har mulighed for at vælge et standard familieværelse eller et familieværelse med udsigt.

Klik her og læs mere om et familieværelse med udsigt

Klik her og læs mere om et standard familieværelse

 

 

Praktiske informationer

 • Børn under 3 år har gratis adgang til parken. På personalets forlangende skal dokumentation for alder kunne fremvises.

 

Afstande

 • Aalborg: 34 km
 • Hirtshals: 46 km
 • Frederikshavn: 63 km

 

Generelt på hotellet

 • Gratis WIFI
 • Gratis parkering
 • Opladestation til elbiler
 • Reception - bemandet 24 timer i døgnet
 • Bar og restaurant
 • Roomservice
 • Vaske- og strygeservice

 

Udsigten over Orkanen og Falken
3.jpg
FÅRUP_16.jpg
FÅRUP_28.jpg
FÅRUP_49.jpg
FÅRUP_62.jpg
FÅRUP_68.jpg
HOTEL_FAARUP_78.jpg
HOTEL_FAARUP_115.jpg
HOTEL_FAARUP_120.jpg
Book ophold

Start din booking ved
Hotel Fårup

Afstand til Fårup Sommerland:

0 km

Hotel Fårup