Tag børnene gratis med!

Book ophold på Hotel Fårup nu og få børn gratis med i Fårup Sommerland. Det er muligt at booke ophold alle åbningsdage i september og i Efterårsferien! Men I skal skynde jer, da der kun er et begrænset antal pladser.

4-stjernet familiehotel

Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte 4-stjernet familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med ind på værelserne. Alle værelserne på Hotel Fårup er børnevenlige og lægger op til leg og hygge i ren skovstemning.

Book ophold - BOOK HER

Hvis du i forvejen har billetter i form af gave, gavekort, sæsonkort, fribilletter osv., bedes du ringe til vores bookingafdeling på tlf. +45 98 88 16 00, og så vil de være behjælpelige med at gennemføre din booking.

Aftenbuffet

I Hotel Fårups restaurant kan I sammen nyde et lækkert aftensmåltid. Buffeten henvender sig til både børn og voksne og byder på blandt andet lækre salater og ”børnegrøntsager”, årstidens friske fisk, tre typer kød, pommes frites og kartofler samt diverse tilbehør. Desserten består af en række lækre søde sager til både små og store ganer.

Voksen kr. 199,-

Barn (3-11år) kr. 99,-

Husk at bestille mad, når I booker, så I er sikre på, at der er plads i restauranten.

BOOK HER